Bodrum Gündem

Starbucks Coffee Bodrum : Dünyanın Değil, Bodrumun Kahvehanesi Olacağız..

Dünya Kahve Markası Starbucks Coffee Bodrum Marina caddesinde hizmete girdi. Açılışını Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yaptı.

Starbucks Coffee Bodrum : Dünyanın Değil, Bodrumun Kahvehanesi Olacağız..
09.04.2010
0
A+
A-

1971 yılında Amerika’da başlayan ve dünyaya yayılan ünlü kahve markası Starbucks Coffee Türkiye’deki 129. mağazasını Bodrum’da açtı. Mahalle Kahvehanesi felsefesi ile dünyanın en kaliteli kahvelerini mükemmel ortamlarda sunan firma kalite anlayışı ile Bodrum’un markaları halkasına katılmış oldu.


Kahve ve çalışanlarını yaptığı işin ruhunda iki önemli yapıtaşı olduğunu belirten Starbucks Coffee, temelde yatan değerlere bağlı kldıklarını ifade ediyor. misoprostol online


 


Açılışını yaptığı Starbucks Coffee’yi tuvaletlerine kadar gezen Bodrum Belediye başkanı Mehmet Kocadon, hedefin fiyatta değil, kalitede rekabet anlayışı olduğu ve bunun için mücadele edildiğini ifade ederek; “Bu kalite mücadelesi anlayışımızı anlayan markalardan birisi Starbucks Coffee olmuş ve ilk mağazasını Bodrumda açtılar. Çok mutlu olduk. Markaların Bodrum’a gelmesi bizim hedeflerimizdendir. Bu zincirin yarımadaya yayılması bizi çok mutlu eder. O nedenle kendilerine her türlü desteği veriyoruz. Özellikle hijyen, servis ve kaliteyi gördükten sonra Bodrum Belediyesi olarak destek vermeyi zorunda hissediyorum. Kaliteyi benimseyen şirketlerin ve markaların Bodrum’da çoğalması bizi mutlu eder.” Starbucks Coffeenin sosyal projelere de destek verdiğini, Bodrum için bu projelerde Starbucks Coffee’den talepleri olacak mı sorusuna Kocadon “Bizim felsefemiz kazan kazandır. Bodrum’dan kazanıyorsa mutlaka Bodrum’a güzel şeyler verecektir. Bizim bir çok sosyal projelerimiz var. O projeler gündeme geldiğinde genel müdürümüzle konuşup katkılarını alacağımıza inanıyorum” şeklinde cevap verdi.


 


Mağaza açılışında misafirleri tek tek karşılayarak ilgilenen Starbucks Coffee Türkiye Genel Müdürü Can İkinci; “Kendimize zincir mağaza olarak bakmıyoruz. Amacımız bulunduğumuz ilçeye, mahalleye, sokağa katkıda bulunmak, hep birlikte orayı daha iyi hale getirmektir. Bu anlamda biz Starbucks Coffee’leri ev ve işyerinden sonra üçüncü adres olarak algılanmasını sağlamaya çalışıyoruz, bunu hedefliyoruz. Bodrum’da isdihdam yaratmak, ekonomisine katma değer sağlamak, Bodrum sosyal yaşantısına, güzelleşmesine elbette katkılarımız olacaktır” dedi.


 


Starbucks Coffee Bodrum Mağaza Müdürü Mustafa Ersoy açılışta sunulan ürünleri misafirlerine anlatan, ne tür kahve sevdiklerini bir test ile tespit etti. Eğitim departmanı tarafından yapılan programlar ile güler yüzlü ve yetkin personeller yetiştirilerek mağazalarda görevlendirildiğini söyledi. Mağaza müdürü Mustafa Ersoy “Türkiye’deki mağaza deneyimlerimizi Bodrumun sıcak insanlarına sunmayı hedefliyoruz” dedi.


 


Buy Brand Viagra online Türkiye’de Starbucks, Ortadoğu’nun önde gelen perakendecilerinden “Alshaya Grubu” iştiraki olan “Shaya” tarafından temsil ediliyor. Starbucks Coffee tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de bayilik sistemi ile çalışmamakta, mağazalarını merkez yönetim tarafından açılıyor, işletiliyor ve denetleniyor.


order Lasix

 


Açılışa katılan kahve tutkunlarının ilgisi oldukça yoğundu. Bodrum’da yaşayan kahve tutkunları Starbucks Coffee mağazasının açılmasından memnun olduklarını ifade ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.