Bodrum Gündem

Mekanın Cennet Olsun Usta..Bodrum Seni Unutmayacak..

Önceki gün vefat eden Dünya çapında ünlü sandalet ustası Ali Güven Bodrum merkez Adliye Camiin de kılınan Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra tanıyan ve tanımayan dostlarının elleri arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Mekanın Cennet Olsun Usta..Bodrum Seni Unutmayacak..
10.04.2010
0
A+
A-


Fatih Bozoğlu/BodrumGündem 


Ali Güven’in cenazesi uzun araç ve motorsiklet korteji eşliğinde Gümbet Türbe mezarlığına getirildi ve orada defnedildi.  order Ventolin Cenaze törenine Bodrum Kaymakamı Feridun Cemal  Özdemir, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Eski Milletvekili Musa Gökbel, Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Esnaf Odası Başkanı Mustafa Danacı, eski Bodrum Belediye başkanı Mazlum Ağan, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda Bodrumlu katıldı.


 


Ali Güven’in kızı Asya ve eski eşi Suat taziyeleri kabul etti ve dostları tarafından teselli edildi. Cenaze töreninde bir araya gelen Ali Güven dostları onunla ilgili anıları paylaştı ve Bodrum değerlerine ne yazık ki sahip çıkılamadığı konusunda, fikir birliğine varıldı.


(bu konudaki köşe yazımız)


 

esomeprazole online

BODRUM SANDALETİ ANITI, order Robaxin online


Dünya Markası olarak değerlendirilen ve bir çok ünlü tarafından kullanılan Ali Güven Bodrum Sandaleti için uygun bir yerde “ANIT” yapılması talep ediliyor. Cenaze töreninde, Bodrum’a değer katan ve marka olarak Bodrum tanıtımında önemli bir yer tutan Bodrum Sandaleti anıtı ile Ali Güvenin bir sokak yada caddeye adının verilmesi ona olan bir borcumuzdur değerlendirmesi yapıldı.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.