Bodrum Gündem

46.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU..

181 kilometrelik Kuşadası Bodrum Etabı için 111 sporcu start aldılar. Yarışmacılar 30. kilometresinden, 40. kilometresine kadar dört bisikletçi arayı açtı.

46.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU..
12.04.2010
0
A+
A-

Zeki Özkeskin/Haber-Bodrum Gündem


Devrim Bozoğlu/Fotoğraf-Bodrum Gündem

Aut Philipp Ludescher,  Fransız Christtophe Kern, İtalyan Diego Caccia ve Polonyalı Thomasz, Marczynskı Bodrum Güvercinlik mevkiinde arkadaki grup ile aralarındaki fark kapandı. Gurup Bodrum’a girerken 3’lü bir grup yine arkadaki grup ile yaklaşık 40 ile 60  saniyelik bir farkla öne geçtiler.

Bodrum Antik tiyatrosunda dev bir Türk bayrağı açan Bodrumlu öğrencilerin gösterisi canlı yayınla dünya televizyonlarında izlendi. Yarış nedeniyle Bodrum yarımadasında devam eden DSİ su izale hattı inşaatına ara verdiler. Bodrum kent trafiği uzun süre büyük sıkıntı yaşadı. Yarışı Bodrumlular yol çevresinden ilgi ile izlediler.


  generic Plavix order misoprostol


Yarışmayı 31 mayolu HTC_-Columbia  Andre Greipel birinci, İtalyan Lampre Rarnese Vini takımından Angelo Furlan ikinci olurken, üçüncüde Rosa _Satac Plastic takımından Claudio Cucinotta, dördüncü ise Colnago CSF İnox takımından Mattia Gavazzi oldu.


Order Furosemide  


Kuşadası Turgutreis etabında Kırmızı ve Beyaz Mayoyu ise Polonyalı sporcu Thomasz Marczynski kazandı. İkinci olan İtalyan Angelo Furlan ın yarıştan sonra kürsüye çıkmayıp


Oteline gitmesi organizasyon yetkililerince tepki ile karşılandı.


 


Dünyaca Ünlü 15 Takım,116 Profesyonel Bisikletçi, 8 Etap, 8 Gün, 1.257 km.lik Parkur, Eurosport ve TRT′den Günde 2 Saat Canlı Yayın, 850 Kişilik Kafile, 20 TIR, 192 Saat Durmayan Organizasyon Bodrum un Turgutreis Beldesinde yarışın ikinci etabını tamamladılar.


 


Yarışın 166 kilometrelik üçüncü etabı Bodrum Marmaris arasında koşulacak

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.