Bodrum Gündem

Gümbette Zincirler Açıldı…

Geçtiğimiz hafta Bodrum Gümbet Mahallesinde turistik gezi teknelerinin, balıkçı teknelerinin, Bodrum arıtma tesisinin bulunduğu arazideki yolun zincirle kapatılması krizi kısmen çözüldü ve yoldaki zincir kalktı.

Gümbette Zincirler Açıldı…
12.04.2010
0
A+
A-

Zeki Özkeskin/Bodrum Gündem


Yolun zincirle kapanması nedeniyle günlük tur düzenleyen teknelere gelen turistler, tekne sahipleri ve Belediye Arıtması mağdur olmuştu. Teknelere hizmet götüren araçlar içeriye sokulmadığı için tüm hizmetler uzun bir yolu yaya olarak yürüyerek sürdürmeye başlamıştı. Bu arada Belediyenin çöp araçlarının arıtmada hizmet veren araçların geçişine izin verilmeyince, Belediye ile arazi sahipleri arasında bir kriz ortaya çıkmıştı.

 

cheap Baclofen

Olayın medyaya taşınması üzerine zincir tekrar açıldı ve arazi sahibi Tuncer Karakaya’nın avukatı Serhan Kaya bir açıklama yaparak müvekkillerinin denizde yapılan dolguya karşı çıktıklarını bu nedenle yolu kapattıklarını dolguya devam edilmeyince de yolu açtıklarını


açıkladı. Avukat Kaya ” deniz kıyısında yapılan dolgu ve hafriyat durduruldu. Bizde hizmet devam etsin diye yolu açtık. Ancak yasal süreci geri almadık” dedi.


 

purchase Nexium

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Gümbet arıtma tesisine ve tekne bağlama iskelelerine giden yolun açılması nedeniyle mal sahibine çok teşekkür ediyorum dedi.  buy Dapoxetine Kocadon Gümbet’te arıtma tesisine giden yolun çevresinde bulunan tekne bağlama iskelelerinin daha iyi olması için düzenleme yaptıklarını ve dolgu yapmadıklarını da sözlerine ekledi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yaptığı açıklamasında şunları söyledi. “Arıtmaya giden yol tekrar açıldığı için teşekkür etmek istiyorum. Bodrumun ihtiyacı olan arıtma tesisine gitmemiz gereken bir yoldu. Bu büyük ağabeyimizin yaptığı büyüklükten dolayı kendisine teşekkür ediyorum. O bizim önümüzü açtı, bizde onun önünü her zaman açarız. Önemli olan Bodrum da hepimiz kazanalım”.


 


Yolun açılması ile çevrede bulunan gezi ve küçük balıkçılık yapan tekne sahipleri sevindi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.