Bodrum Gündem

Bodrumda Turizm Bisiklet Yarışları İle Start Aldı…

46. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turunun Bodrum – Marmaris etabı koşuldu.

Bodrumda Turizm Bisiklet Yarışları İle Start Aldı…
13.04.2010
0
A+
A-

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen ve 2008 yılından bu yana Fransa Bisiklet Turu standartlarında organize edilmesinin ardından, Uluslararası Bisiklet Birliği tarafından 2. HC kategorisine yükseltilen turun, 166 kilometrelik Bodrum – Marmaris etabının startı Bodrum Kaymakamı Feridun Cemal Özdemir ve Bodrum Belediye Başkanı
Mehmet Kocadon tarafından verildi. Order Clonidine Online

Bodrum Kıbrıs Şehitleri Caddesi Petrium kavşağında verilen starta,Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Turgay, Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, turistler ve vatandaşlar katıldı.
order Cytotec online
Kuşadası Turgutreis etabında son anda geçilerek ikinci olan İtalyan Lampre Farnese Vini Angelo Furlan ödül kürsüsüne çıkmayıp doğruca oteline gitmişti. Yetkililerden alınan bilgiye göre Angelo Furlan′ın etap ödülü olarak kazandığı iki bin avroluk ödülü alamayacağı ve 200 İsviçre frangı ceza verilebileceği öğrenildi.

Türkiye Bisiklet Milli Takımı′nın yanı sıra 15 takımdan 111 sporcunun katılımıyla gerçekleşen organizasyonda Bodrum-Marmaris etabından sonra Marmaris-Pamukkale, Denizli-Fethiye, Fethiye-Finike, Finike-Antalya ve son olarak Antalya-Alanya etapları koşulacak. Tur, bu yıl da geçen yıl olduğu gibi Eurosport ve TRT işbirliğiyle 123 ülkede 150′ye yakın televizyon kanalında her gün ikişer saat canlı ve HD formatında yayınlanıyor.
purchase Fluconazole
Bodrum Marmaris etabında en zorlu iki tırmanma noktası bulunuyor. 60.kilometrede Yatağan Bencik yanında 710 metre yüksekliğe ve 115.kilometrede Ula yakınlarında 760 metre yüksekliğindeki dağlara tırmanan bisikletçiler en fazla bu noktalarda zorlandı.


Haber : Kenttv.net

Fotoğraf: Bodrum Gündem
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.