Bodrum Gündem

Limak Grubu konaklamada büyümeye devam ediyor

Halen 5 turizm yatırımına devam ettiklerini belirten Limak International Hotels Genel Koordinatörü Kaan Kavaloğlu, Bodrumda da bir adet yatırımın fizibilitesini yaptıklarını söyledi.

Limak Grubu konaklamada büyümeye devam ediyor
13.04.2010
0
A+
A-

Limak International Hotels Genel Koordinatörü Kaan Kavaloğlu, “Şu an 5 otel yatırımımız bulunuyor. Yalovada bir otelin yanı sıra, 20 milyon dolar yatırım ile Kavacık’ta Business Oteli yapıyoruz. Onun da yatırım maliyeti 50 milyon dolar. Bunların yanında KKKTC’de devam eden Bafra Limak Babylon Otel 150 milyon doları, Tarsus’ta planladığımız otel ve golf merkezinin maliyeti de 100 milyon doları bulacak. Bodrumdaki yatırımımız da şu an fizibilite aşamasında” dedi.


Tarsusta planlanan golf merkezinin 2014te faaliyete başlayacağını ifade eden Kavaloğlu, bütün yatırımların 320 milyon doları bulacağını belirtti. Limak Turizm, Türkiyenin ilk termal otellerinden olan Yalova Büyük Otelini restore ederek haziran ayında açmayı planlıyor.


 


Öte yandan Limak, Atatürk’ün isteği üzerine inşa edilen Yalova Termal’deki Büyük Otel ile Büyük Gazino’nun restorasyonunu tamamladı. Haziran’da Limak Yalova Termal Butik Otel olarak hizmet vermeye başlayacak olan otelde Atatürk Müzesi de var.


order Tadalafil online

 


Kaan Kavaloğlu, kriz yılında bütçelerinden sadece yüzde 2 saptıklarını, küresel krizden Limak otellerinin doluluk oranı açısından etkilenmediğini bildirdi. Kavaloğlu, “Tek pazara bağımlı çalışmadığımız için başarılı olduk” dedi. Bu yıl çok daha iyi sonuçlar beklediklerini ifade eden Kavaloğlu, “Geçen yıl 1 milyon 450 bin kişi geceleme sattık. Bu yıl fiyatlarımızda yüzde 7-8 zam yaptık. Bu zamla 1.5 milyon kişi gecelemeye ulaşacağımızı düşünüyoruz. Bu da önemli başarı olur” dedi. Buy Fluoxetine

Bu yıl yerli turistlerin erken rezervasyonlarında ciddi artış yaşandığına da dikkat çeken Kaan Kavaloğlu, bu konuda şu bilgiyi verdi: “Biz yurtiçinde erken rezervasyonları nisan ayı itibariyle ikiye katlamış durumdayız. Yerli turiste 150 bin kişi geceleme sattık. Artık Türk insanı da erken rezervasyonu öğrendi.”

order misoprostol online

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.