Bodrum Gündem

CHP Milletvekillerinin Eşleri Bodrumda..

CHP Milletvekillerinin eşlerinden oluşan 33 kişilik grup, Türkiye turunun Bodrum ayağında İlçe Başkanlığını ziyaret ettiler. Daha sonra Bodrum Kalesini ziyaret ettiler.

CHP Milletvekillerinin Eşleri Bodrumda..
16.04.2010
0
A+
A-

Buy Natrexone


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Lasix online
33 Milletvekili eşi, Muğla Milletvekilleri Fevzi Topuz’un eşi Nurhayat Topuz mihmandarlığında Muğla ve ilçelerinde ziyaretlerde bulunarak, eşlerine ve partililerine destek verdiklerini söylediler. Bodrum’a dün gece gelen Milletvekilleri eşleri, sabah saatlerinde Bodrum’un çeşitli yerlerini gezdiler. Daha sonra CHP İlçe Başkanlığına ziyarette bulunan 33 kişilik heyet, CHP İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanarak ilçe binasında misafir edildiler.

purchase Lithium Bodrum İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk, Kadın Kollarının önderliğinde, parlamentoda AKP Hükümetine karşı inanılmaz bir savaş veren CHP Milletvekillerimizin saygıdeğer eşleri Türkiye’nin yollarına düştüklerini ifade ederek; “Eğer kadınlarımız yollara düştüyse, şimdi AKP iktidarının korkacağı gün gelmiş demektir. Bu günü şöyle tanımlamak çok doğru olacaktır diye düşünüyorum Analarımız da aldık İktidara Yürüyoruz. Cumhuriyetin bütün kazanımlarını ve birikimlerini talan eden ve peşkeş çeken AKP iktidarı diyor ki; CHP’nin dikili ağacı varsa söylesin de onu ziyaret edelim. Ancak bir şeyin farkında değiller, henüz satamadıkları CHP’nin en büyük eseri, Cumhuriyettir. CHP bütün örgütleri ile bütün güçleri ile Cumhuriyetine sahip çıkmaya devam edecektir. Hanımefendiler bir turistik gezi yapmıyorlar, bu bir iktidara yürüyüştür. Analarımızı da alarak bu gün Bodrum’dan İktidara yürüyüşümüz başlamıştır” dedi


 


Milletvekilleri eşlerine Muğla’da mihmandarlık yapan CHP MYK Üyesi ve Muğla Milletvekili Fevzi Topuzun eşi emekli öğretmen Nurhayat Topuz genel merkez çapında bir komisyon oluşturduklarını, 10 kişilik bu komisyonun idaresi ile bir hareket oluşturduğunu söyledi. Hareketin amacının Türkiye genelinde partililer ile tanışıp kaynaşmak ve CHP’ye olabildiğince katkı sağlamak olduğunu vurguladı. Topuz konuşmasında şu bilgileri verdi “Bu hareket çerçevesinde yapmış olduğumuz geziler, Çorum, Gaziantep, Kahraman Maraş, Zonguldak, Bartın oldu. Şimdi de Muğla’dayız. 33 milletvekili eşi katıldı bu geziye. Amacımız Muğla örgütümüz ile tanışmak, belediyelerimizi ziyaret etmek, Çocuk Esirgeme Kurumları, Huzurevleri, Yuvarlakçay Direnişini gerçekleştiren köylülerimizi ziyaret etmek ve destek vermektir. Bunun dışında da gelen misafirlerimize Muğla’mızın güzelliğini doğası kültürünü ve tarihini de göstermek istiyoruz”


 


Zonguldak Milletvekili eşi tarafından İlçe Başkanına “Madenci Figürlü Heykel” hediye edildi. İlçe başkanlığı ziyaretinin ardından, Bodrum CHP İlçe yönetimi ve 33 milletvekili eşi Bodrum kalesini ziyaret ettiler.


 


Bodrum CHP İlçe Örgütü 1 mayıs 2010 tarihinde iki gün sürecek olan“İKTİDARA YÜRÜYÜŞ ÇALIŞTAYI” yapacağı bilgisi alındı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.