Bodrum Gündem

Rixos, Norveç Tenis Federasyonu ile 3 yıllık anlaşma yaptı

Rixos Hotels, Norveç Tenis Federasyonuyla 3 yıllık anlaşma imzaladı. Anlaşma kapsamında Norveçli 134 tenis 3 yıl boyunca turnuva ve kamplarını Rixos otellerinde yapacak.

Rixos, Norveç Tenis Federasyonu ile 3 yıllık anlaşma yaptı
16.04.2010
0
A+
A-

Rixos Hotels ve Norveç Tenis Federasyonu işbirliği 21-26 Nisan tarihlerinde Rixos Premium Belek ve Rixos Sungate’te kutlanacak. Organizasyona, Norveç Tenis Federasyonu başkanı, federasyon yetkilileri,  Norveç’in en büyük 20 tenis kulübünün başkanı, kulüp müdürleri ve baş tenis hocalarından oluşan toplam 35 kişi katılacak. Organizasyon kapsamında, tenis ile ilgili toplantı ve özel yemekler ile kültür turları ve Rixos otellerinin tanıtımı gerçekleşecek.


Online Xenical buy cheap Nolvadex Toplantılar sırasında Portekiz, İspanya ve Fransa’nın yanı sıra Türkiye’nin de tenis turizmi için önemli bir destinasyon olduğu, çok hızlı gelişimi ile sahip olduğu profesyonel tenis courtları gibi konular gündeme gelecek. Toplantı sonunda çıkan kararlar ve görüşler, tüm Norveç Tenis Fedarasyonu’na bağlı tenis kulüpleri ile paylaşılacak. Türk ve Norveç basını da bu konuda bilgilendirilecek. Bunun yanı sıra Federasyon referansı ile yapılacak tüm organizasyonlarda tüm Rixos üyelerine, kendilerine özel e-mailing ve bilgilendirme çalışmaları yapılacak. Ayrıca, tenis klüplerine üye olan 24 bin kişinin aileleriyle birlikte tatil tercihi olacak.


Rixos Hotel satış müdürü Bilgehan Bakırcıoğlu yaptığı açıklamada ‘Norveç Tenis Federasyonu Türkiye Resmi Hotel Partnerliği referansı ile gelecek aylarda Norveç – İsveç – Firlandiya – Danimarka ülkelerinden oluşan Nordic ülkelerinin Resmi Hotel Partnerliği anlaşmasının da yapılabileceği müjdesini verdi. Bakırcıoğlu, bu konuyla ilgili görüşmelerin hızla devam ettiğini ve 24.000 federasyon üyesi ile başlayan bu projenin, şuan 500.000 tenis üyesine ulaşmış durumda olduğunu da sözlerine ekleyerek, ‘’Yakın gelecekte yapılacak yeni anlaşmalar ile bu sayı katlanacak ve Rixos Hotels olarak federasyona kayıtlı her tenis üyesine ve ailelerine hizmet vereceğiz’’ açıklamalasında bulundu.

Aciclovir online
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.