Bodrum Gündem

Turizm Sezonu Resmen Açıldı..

Turizm Haftası Devlet, Yerel Yöneticiler ve sektör temsilcilerinin katılımı ile Halikarnas Mozolesinde yapılan bir törenle açıldı.

Turizm Sezonu Resmen Açıldı..
16.04.2010
0
A+
A-

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Bodrum Kaymakamı Feridun Cemal Özdemir ile Bodrum Başsavcısı, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü, Bodrum ve Belde Belediye Başkanları, Parti Yöneticileri, turizm işletmeleri temsilcileri, meslek örgütlerinin yöneticileri ve sivil toplum örgütü yöneticilerinin katıldığı açılış töreni gerçekleştirildi.


Törende açılış konuşması yapan Bodrum Kaymakamı Feridun Cemal Özdemir, turizmin bu sezon oldukça iyi olacağını vurguladı. Kaymakam Feridun Cemal Özdemir ; “Turizm işletmelerinin karlı bir sezon geçirileceğini düşünüyorum. Bununla ilgili olarak idarenin gereken tedbirleri alacağından hiç kuşkunuz olmasın. Ancak şehrimizin ve ülkenin geleceği için çok önemli olan yatırımlardan birisi olan Acil İçme Suyu Projesi devam etmektedir. Geleceğe yönelik olan bu yatırımların çalışmalarından dolayı biraz sabırlı olmak, bazı şeylere de razı olmak gerekmektedir” dedi. cheapest Asacol


Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi Müdürü Yaşar Yıldız tarafından müze hakkında verilen bilgilerin ardından, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon 2010 yılında Bodrum turizminde bir sıçrama olacağını ve yüzde 35 artış olacağını ve her yıl bu şekilde artacağını ifade ederek, turizmcilerin rahat uyumalarını söyledi. Kocadon ”Turizm Haftasının açılmasının mutluluğunu yaşarken kafanızda bir soru olduğunu biliyorum. Ne olacak bu Bodrumun hali? Her taraf şantiye gibi. Hiç kimse merak etmesin. Sayın Kaymakamımın belirttiği gibi biraz sabır. Hiç merak etmeyin biz bütün bunların üstesinden geleceğiz. Eğer turizmden bahsedeceksek bunların yapılması gerekmektedir. Su, Gümbet hepsi olacak. Gece rahat uyuyunuz. Özellikle turizmcilerin bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Sizlerin ekonomik kazançlarını artırmak için elimizden geleni yapıyoruz” diyerek yapılan çalışmaların turizmi olumsuz etkilemeyeceğini kaydetti.


treating cancer tumors Online Xenical buy  


Turizm haftası açılış törenine Turizm İşletmesi sahiplerinden çok az bir katılım olduğu gözlendi.Açılış töreninin ardından, katılımcılar toplu olarak kalede açılan sergiyi izlemeye gittiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.