Bodrum Gündem

Yarımadanın Gurur Günü..

Yarımada Gazetesinin 16. kuruluş yıldönümü nedeni ile, cuma günü gerçekleşen panelin ardından, Flora Otelde kokteyl düzenlendi.

Yarımadanın Gurur Günü..
18.04.2010
0
A+
A-

Saat 19.30 da başlayan kokteylin açılış müziğini KARSANAT derneği yaptı. Piyano ve keman ikilisi yarım saat süresince, katılımcılara klasik müzik ziyafeti verdi.  Gazetenin sahibi Hüseyin Anıl’ın açılış konuşmasının bitiminde, öğretmenlik yaptığı yıllardaki bir öğrencisi, hocasıyla çekilmiş sınıf resmini armağan etti. Aynı zamanda Turgutreis’den de bir gurup öğrencisi hocalarının yanındaydı. Kokteyle yaklaşık 600 kişi katıldı. Albendazole without prescription


Plavix online  


ÖDÜLLER


 


Gazetenin eski çalışanlarından Tuna Altunkaya’nın sunuculuğunu yaptığı kokteylde, Hüseyin Anıl 16 yıldır gazetenin çeşitli departmanlarında çalışmış, katkı sunmuş kişilere ödüllerini verdi. Yerel basına emek veren ama şu anda hayatta olmayan, Yılmaz Alten, Aybars Atilla, İsmet İlerigelen ve Dilek Tezel için verilen  ödülleri ise, yakınları ve arkadaşları aldı. En büyük alkışı ise, yağmur çamur demeden her dönem gazetenin dağıtımını yapan Fikret Babacan aldı. Gazetenin son bir yıldır, sayfa sekreterliğini yapan Seçil Ercan’a da, Hüseyin Anıl teşekkürlerini iletti.


 


MUHABİRLER


Haber akışını sağlayan, gönüllü muhabirler, Zeki Özkeskin, Gökmen Yüce, Fatih Bozoğlu, Dilek Cebeci ve Rezzan Şebin’e ise ödüllerini vermek üzere, Muğla İl Genel Meclisi Başkanı Zeki Köylü davet edildi. Zeki Köylü “Bodrum’da 1990 lı yıllarda Pusula Gazetesi’ni çıkarıyorduk. Bu gazete ile , gerçek gazete tekniğini bizlere öğreten, yıllarca mahkumiyeti getirecek düşünce suçu davaları bulunan, Politika Gazetesi yazı işleri müdürü Aydın Şenesen’i anmamak mümkün değil. Bir trafik kazasında yitirdiğimiz, değerli kardeşimiz Aydın Şenesen’in anısı önünde saygıyla eğiliyoruz” diyerek, ödülleri verdi.


 


KÖŞE YAZARLARI


Yarımada Gazetesi’nin gönüllü köşe yazarlarına ise ödüllerini, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon verdi. Yazarlardan, Bülent Akkurt ve Hamdi Topçuoğlu ise, kitaplarını imzaladılar.


 


ULUSAL BASIN


16. yıl kutlaması kapsamında düzenlenen panele katılan ulusal basın yazarları, kokteyle de geldiler. Can Ataklı, Can Pulak, Vahap Munyar, Murat Sabuncu, Aydın Ayaydın, Ünal Türkeş’e de ödüllerini Belediye Başkanı Mehmet Kocadon verdi.


 


BAŞARI ÖDÜLLERİ


 


Yarımada Gazetesi’nin bu yıl ilk kez gerçekleştirdiği “başarı ödülleri” ise, siyasi-ticari-sportif-turizm-demokrasi-kültür gibi faaliyetleri kapsıyor. Önümüzdeki yıl gazetenin internet sitesinde, okuyucuların seçimine bırakılacak olan ödüller, bu sene ilk olması nedeni ile, okuyucuların yaklaşık genel eğilimine göre belirlendi. Ödülleri Hüseyin Anıl verdi.


Siyaset-Başarı ödülünü Zeki Köylü, Vefa ödülü 17. dönem tek parlamenter Musa Gökbel, seçim-sandık başarısı Mustafa Danacı, Spor’da Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk, Ticaret’te Bodrum Mandalina Gazozunu markalaştıran Mahmut Kocadon, Folklor’da BOFAD Akın Rüştü Fetvacı, Yurtdışı tanıtımında Bodrum Dans Kulübü Fatih Özvezneci, Turizm ve geleneksel değerlerimizi korumada , ahşap tekne yarışları ve“sevgi çemberi” yaratıcısı   Ermen Aras, ve barış-kültürel paylaşımdaki kararlılığı ile Mehmet Kocadon ödüllerini aldılar. buy methotrexate


 


SİNEVİZYON VE VİDEO SUNUMU


 


Ödül töreninin ardından, İDART Galeri’nin hazırlayıp, sunduğu bir sinevizyon ve video gösterimi vardı. Eski belediye başkanı Mazlum Ağan, Özer Barut, Musa Gökbel, Zeki Özkeskin, Gökmen Yüce, Hatice Yücel, Mehmet Kocadon’un konuşmaları ve eski Yarımada Gazetesi sayılarının da gösterilmesi ile son buldu.


 


BODRUM DANS KULÜBÜ


 


Gecenin sonunda ise, Bodrum Dans Kulubünden bir gurup, “sirtaki” oynayarak, geceye renk kattılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.