Bodrum Gündem

BOYTAV Genel Kurulu Yapıldı…

Bodrum Yarımadasını Tanıtma Vakfı genel kurul toplantısı Dedeman Otelde yapıldı.

BOYTAV Genel Kurulu Yapıldı…
19.04.2010
0
A+
A-

Toplantı Divan Başkanı ve katip üyelerinin seçilmesi ile başladı. Divan Başkanlığına Ahmet Biçer katip üyeler Sedat Balıkçı ve Pehlül Yıldırım getirildi. Bodrum Turizminin masaya yatırıldığı toplantıda BOYTAV Başkanı da olan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un katılmış olduğu turizm fuarları ve BOYTAV’ın faaliyetleri üyelere, sunum şeklinde BOYTAV Genel Sekreteri M. Cemil Bayraktar tarafından aktarıldı.


Sunumun ardından yeni üyeler, yönetim kurulu ve başkanı seçildi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon bir kez daha BOYTAV Başkanlığına getirildi. how to buy Plan B


  order Propranolol online


Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Üyelere yaptığı konuşmada “Biz BOYTAV olarak yola 5-6 kişi çıkmıştık. Ve o zamanların zorluğunu çok iyi biliriz. Şu andaki üye sayımıza baktığımızda ne kadar doğru bir şey yaptığımızı görmekteyiz. BOYTAV olarak çalışmalarımızı en üst seviyeye getirip Bodrum’un kalitesine kalite katacağız. Zaten gördüğünüz gibi atılımlarımız bu yönde devam etmektedir. Unutmamamız gereken çok öenmli bir husus vardır ki o da tanıtım giderleri asla gider kalemi olarak görülmemelidir” dedi.


 


Toplantıda 2009 yılı gider ve gelirleri üyelere aktarıldı. Divan Başkanı Ahmet Biçer söz alarak “Yapılan bu giderler ile Bodrum’u tanıtmak gerçekten büyük bir mucizedir. Bu nedenle Bodrum’u en iyi şekilde tanıtan çalışmalarından dolayı, Başkanımız Sayın Mehmet Kocadon’u tebrik eder ve teşekkürlerimi sunarım” dedi


 


buy Paxil

Toplantıya katılan Turizm Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı, BOYTAV’ın geçen yıllara oranla daha iyi organize olduğunu belirterek Bodrum’a gelecek turist sayısında bu yıl %15 lik bir artış olacağını ve Bodrum’un her geçen gün eski kalitesini ve güvenilirliğini kazanmaya başladığı bunun da Bodrum esnafına yansıyacağını belirtti. ‘Burada Başkan Kocadon’un çabaları çok büyük pay sağlamıştır. Bodrum’un coğrafyası kültürel ve doğal güzellikleri Türkiye’nin hatta dünyanın hiçbir yerinde yoktur. Sizlerin yapması gereken buraya gelen turiste en iyi ve en kaliteli hizmeti verip kışında hizmet vermek olmalıdır. Eski bir Bodrum Kaymakamı olarak buradaki çalışmaların sizlere çok iyi sonuçlar getireceğini tahmin ediyorum ve Bodrum’da sezonunun kazançlı geçeceğinin inancı içersindeyim`’ dedi.


 


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.