Bodrum Gündem

GELENEKSEL 10. BAHAR KOŞUSU…

Bodrum Marmara Koleji ve Ortakent – Yahşi Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği GELENEKSEL 10. BAHAR KOŞUSU, 18 Nisan 2010 Pazar Günü Saat: 11.00de yapıldı.

GELENEKSEL 10. BAHAR KOŞUSU…
19.04.2010
0
A+
A-

Bu yıl onuncusu gerçekleşen koşu, Müskebi – Ortakent Cumhuriyet Meydanı parkurunda düzenlendi. Bir spor şenliği havasında yapılan ve değerlendirmenin yaş gruplarına göre yapıldığı yarışa, küçükler, yıldızlar, gençler ve masterler kategorilerinde 200’e yakın katılım oldu.


3 km’lik koşu sonunda ilk üçe giren sporculara kupa, ilk 150 katılımcıya da madalyaları verildi. Ortakent-Yahşi Belediye Başkanı cheap Viagra Colchicine online pattern baldness treatment Mehmet Onur Şahbaz bu etkinlikle ilgili olarak; “Beldemizde böyle bir etkinliğin 10 yıldır yapılıyor olması çok mutlu edici. Cennet Bodrum’un bu güzel beldesinde, sporun önemini vurgulamayı amaçladığımız böyle bir spor etkinliğini Marmara Koleji ile birlikte düzenlemek ve yeni nesillere sağlıklı ve spor dolu bir yaşam tarzını aktarmaktan gurur duyuyoruz. Bahar Koşusu’nu önümüzdeki yıllarda çok daha coşkulu bir şekilde gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.


 


Bu yıl 10.su düzenlenmesi sebebiyle, ilkinin gerçekleşmesinde öncülük eden ve 10 yıldır her sene koşuya katılan Balkan Rekortmeni Milli Atlet Erbil Özlem’e plaket sunulması ile tamamlanan Bahar Koşusu’nda küçük kızlarda Esma Mazı, küçük erkeklerde Can Lucas Bilge, yıldız kızlarda Asena Senaoğlu, yıldız erkeklerde Mertcan Çiçek, genç bayanlarda Bahar Gökçeri, genç erkeklerde Nebi Aksın, master erkeklerde Hamit Bilgi ve master bayanlarda Hilal Nayman birinci oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.