Bodrum Gündem

BESİAD TÜRKİYENİN İŞ DÜNYASINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK..İŞADAMLARI ZİRVESİ BODRUMDA…

Bodrum Esnaf ve Sanayici ve İşadamları Derneği BESİAD Prof.Dr.Aydın Ayaydını konuk ettiği toplantısında, Bodrum için çok önemli projeler sundu.

BESİAD TÜRKİYENİN İŞ DÜNYASINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK..İŞADAMLARI ZİRVESİ BODRUMDA…
20.04.2010
0
A+
A-

Ordering Cialis online Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


BESİAD yaklaşık  beş aylık bir aradan sonra Ekonominin Duayenlerinden Prof.Dr.Aydın Ayaydın’ın konuk olduğu toplantıda üyeleri ile bir araya geldi. Denizhan Restaurant’ta yaklaşık 50 üyenin katılımı ile gerçekleşen toplantıda BESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Sezgin Bodrum ekonomisine ve işadamlarına yönelik çok önemli projeleri hayata geçirecekleri bilgisini verdi. Başkan Sezgin Ekim ayında yapılacak olan Türkiye İşadamları Zirvesinin de Bodrum’da gerçekleşeceğini ve bu önemli organizasyona BESİAD olarak ev sahipliği yapacaklarını da açıkladı.


 

BESİAD Turhan Bekişoğlu′nun dileğini gerçekleştiriyor.

BESAİD Başkanı Cenk Sezgin üyelere yönelik olarak bir 9 Mayıs Pazar anneler gününde üyelerin aileleri ile birlikte bir piknik düzenleneceğini söyledi. Başkan Sezgin “ Bu pikniğin fikri rahmetli yönetim kurulu üyemiz Turhan Bekişoğlu’na ait bir fikir. Kendisi “Ailelerimizle bir araya gelmeliyiz, işadamları olarak hep toplanıyoruz, ailelerimizi evde bırakıyoruz” derdi. Turhan ağabeyimizin fikrini aldık ve onun anısına 9 mayısta bir piknik yapmak niyetiyle harekete geçtik.” dedi. Yarımadadaki tüm belediye başkanlarını, sivil toplum örgütleri ile kurul üyelerini ve siyasi parti başkanları ile yönetim kurullarını  PEDESA’da ağırlamak istediklerini de sözlerine ekledi.

buy Colchicine

 



KENT TV’de “BODRUM İŞ DÜNYASI” yayınlanacak. brand Kamagra online


Nisanın son haftasından itibaren, salı akşamları Kent TV de BESİAD ve Bodrum Ticaret Odası işbirliğinde gerçekleştirilecek olan bir program başlayacağını bildiren Sezgin, konu ile ilgili olarak “Bu programın ismi “BODRUM İŞ DÜNYASI” olacak. Programın çıkış noktası malum hepimizin çok iyi bildiği gibi dünyamızda yaşanan ekonomik krizin dalgaları yada tsunamisi diyelim, ülkemizi de zaman zaman vuruyor. Bu gelen darbeleri biz Bodrum olarak özellikle kış ayarında her yıl yaşıyoruz. Bu kış ise daha bir ağır yaşadık. Dışarıdan çok iyi bilemezler, ama biz, bizi çok iyi biliriz. Bir arkadaşımın yorumu bu “Bodrum da ayakta kalabilen yok, ayakta kalanlarda ayakta kalıyormuş gibi yapıyorlar” Ben bunu kendi adıma itiraf edeyim çok derin bir biçimde bu krizi yaşadık, halada yaşıyoruz. Bu anlamda geri dönüp baktığımızda krizden etkilenen arkadaşlarımızı, firmalarında büyük kayıplara uğrayan hatta firmalarını kaybeden arkadaşlarımızı, huzurunu sağlığını kaybeden arkadaşlarımıza neler yapılabilir Besiad olarak neler yapabilir ve nasıl bir tavır alabiliriz diye düşündüğümüzde böyle bir program gerçekleştirmeye karar verdik.” dedi.


 


Programa seçilmiş ve atanmış herkesi konuk edecekler muhatapları ile görüştürecekler.


Başkan Sezgin bu programın ikinci ve önemli misyonunun, Bodrum Ticaret Odası bünyesinde oluşturulmuş bir teknik danışma ekibini BESİAD olarak destekleyerek, bu ekibin bir danışma masası şekline dönüşmesi, sosyal ve ekonomik anlamda çıkmaza girdiğini düşünen işadamı ve esnafa çözüm üretecek bir masa çalışması için teknik destek vermesi olarak tanımlayarak şöyle devam etti “Programa rumuz veya ismi ile katılan izleyiciler gerek kendi problemlerini gerek genel bir problemi dile getirmek yanında SMS atarak da istedikleri desteği bize bildirirlerse o kişi programda deşifre edilmeyecek, o kişiye bahsettiğimiz teknik destek ekibi ile ki ekibin içinde bir de psikolog olacak ve özel destek verilecek. Kendi mekanında, kendi yerinde, o kişinin kendi makamında verilecek o destek. Bu şekilde destek verme şekli çok yakında bazı arkadaşlarımızın yaşadığı açmazları çözme konusunda sağımızdan solumuzdan destek aldığımızda olayın daha kolay çözüldüğünü gördüğümüzde bu tarz bir desteğin ihtiyaç olduğunu fark ettik. Bu tarz bir desteğin neler başarabileceğini gördük. Bunu biraz daha genişletmek ve Bodrum geneline yaymak istiyoruz. Yani çok tıkanıklık yaşadığımızda bazen kolay çözümleri ıskalayabiliyoruz, profösyonel destek alabilecek kaynaklarımızın tükendiğini düşünebiliyoruz. BESİAD olarak Bodrum Ticaret Odasının desteği ile bu tıkanıklığı aşma konusunda birkaç arkadaşımıza da olsa destek verebilirsek görevimizi yerine getirmiş olacağız.”


Bu programın izlenmesi ve izlettirilmesi ve programa katkı verilmesini isteyen Sezgin, her hafta salı akşamları 10-12 arası yayınlanacağı bilgisini verdi.


 


BESİAD, TÜSİAD dahil Türkiye’deki tüm SİAD Başkanlarını Bodrum’da Ağırlayacak.


BESİAD Başkanı Cenk Sezgin konuşmasının sonunda Bodrum için çok önemli bir organizasyonu BESİAD olarak üstlendiklerini belirterek, Ekim ayında yapılacak olan TÜRKİYE İŞADAMLARI ZİRVESİ’nin Bodrum’da gerçekleşeceğinin müjdesini üyeleri ile paylaştı. Cenk Sezgin bu önemli organizasyon hakkında şu bilgileri verdi. “BESİAD olarak, Batı Anadolu Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİFED) yönetim kurulu üyesiyiz. BASIFED üzerinden de iki yıldır TÜRKONFED üyesiyiz. Yılda iki kez yapılan işadamları zirvesini Bodrum’da gerçekleştirmek için girişimlerde bulunuldu. Bu sene bu girişimlerimiz sonuç verdi. Ekim ayında yapılacak “TÜRKONFED Türkiye İşadamları Zirvesi” BESİAD ev sahipliğinde Bodrum’da gerçekleştirilecektir. Bu çok önemli çok güzel çok büyük bir sorumluluk getiren bir organizasyondur. Çünkü BESİAD’ın adı, TURKONFED ZİRVESİ’nde TÜSİAD ile beraber ve Türkiye’deki tüm SİAD’larla beraber, ulusal basına taşınmış olacaktır. Burada iki günlük bir organizasyon gerçekleştireceğiz. 500 civarında SİAD başkanının katılımı olacak, bazıları eşleri ile gelecek. “Bodrum bu organizasyonun altından kalkabilir mi?” diye sorulduğunda, konuk ağırlamaktaki reflekslerimizi ve tecrübelerimizi masaya koydum. Bodrum’la çok az şehrin boy ölçüşebileceğini söyledim. Bu konudaki düşüncem kabul gördü ve sonuç itibarı ile 7-8 Ekimde bu önemli toplantıya ev sahipliği yapacağız. TÜSİAD yıllık olağan iki bildirisinden birisini burada açıklayacak. Dolayısı ile ulusal basının da büyük ilgi göstereceği de muhakkaktır. Bu organizasyon için ciddi bir ekip çalışması yapılacaktır.”


Yönetim kurulu olarak görev bölümü yapmaya başladıklarını da sözlerine ekleyen Sezgin, “Birlikte en güzel organizasyonu gerçekleştirileceğinden hiç kuşkum yok” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.