Bodrum Gündem

CHP Ortakentte Birlikteydi..

Cumhuriyet Halk Partisi, Ortakent Yahşi Belde örgütü tarafından düzenlenen piknikte birlik vardı.

CHP Ortakentte Birlikteydi..
20.04.2010
0
A+
A-

Ortakent Yahşi Belde Örgütünün ev sahipliğinde Gürece’de yapılan piknik Halk ozanı Tolga Çandar’ında katılımı ile coşkulu bir şekilde gerçekleşti. Kalabalık katılımın olduğu piknik 29 Mart yerel seçimlerinde Ortakent Yahşi Belde Belediye Başkan adayı Ümit Baltutan’ın konukseverliği memnuniyet ve takdir gördü.

order Asacol

 


CHP İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk “İlçe Yönetim kurulu kararı ile her ay bir beldede yapılan bu etkinlikler, üyelerimizin kaynaşması ve birlik olduğumuzun bir göstergesi olarak çok önemlidir. Üyelerimiz birbirleri ile tanışıyorlar, fikir üretiyorlar, çalışma programları yapıyorlar. Piknik bahanesi ile fikirlerimizi paylaşarak üretken oluyoruz.” dedi. Retin-A online Scin care


 


Pikniğin ev sahipliğini yapan Ortakent Yahşi Belde Başkanı Ümit Baltutan ise 29 Mart seçimlerinde yaşanan olumsuzlukların giderilmesi için bu tür etkinliklerin önemini vurgulayarak şöyle konuştu “Bu vesile ile tüm partili arkadaşlarımızı, kırgınlıkları bir kenara koyarak, yeniden birlik ve dayanışma içerisinde davranmaya çağırıyorum. Artık zaman birlik zamanıdır. Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarımızın bu konuda gereken duyarlılığı ve sorumluluğu gösterdiklerine inanıyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.