Bodrum Gündem

ÇİNGENELER İDART SANAT GALERİSİNDE

Bodrum İDART Sanat Galerisi, bu kez genç bir ismi ağırlıyor. 24 Nisan-6 Mayıs tarihleri arasında Hasan CİNGİZin Çingeneler isimli sergisi sanatseverler ile buluşacak.

ÇİNGENELER İDART SANAT GALERİSİNDE
21.04.2010
0
A+
A-

order Tadalafil

Pek çok karma sergide işleri yar alan Cingiz′in ilk kişisel sergisi olan “Çingeneler”, 2008 tarihinde yapmaya başladığı bir serinin devamı. Daha önce internet ortamında bir kısmı sergilenen işler, izleyiciler tarafından çok beğenilmişti.


 
Bu serinin devamı olan işlerinde genç sanatçı, sanatın yersizyurtsuzluğuna bir gönderme yapıyor. Göçebe bir toplum olan çingeneler ile sanatın kendisi arasında bağ kuruyor. Farklı disiplinlerde işler üreten Cingiz, bu farklılığı kimi zaman disiplinlerarası çalışmalar yaparak da bize gösteriyor. Serginin açılışında yapılacak olan performans bu tavrın ipucunu seyirciye veriyor. Bu çağdaş tavır, Cingiz′in tuvallerini sergileme biçimi ve yapılış aşamasında da kendini gösteriyor. Geleneksel pentür anlayışından uzaklaşarak yaptığı bu işlerinde cingiz, farklı bir teknikle boyayı tuval üzerine akıtıyor. Sildenafil citrate buy Colchicine



Sergi, bütünüyle izleyiciyi şaşırtıcı nitelikler taşıyor. 24 Nisan saat 19:00′da açılacak olan sergiye tüm sanatseverler davetlidir. 24 Nisandan sonra her gün saat 10:00 19:00 arası gezilebilir.




İletişim:


Cumhuriyet Cd. No: 37/4 BODRUM


[email protected]
[email protected]
02523132285

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.