Bodrum Gündem

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ETKİNLİK PROGRAMI…

24 NİSAN CUMARTESİ
13.00-17.00 &8211; İskele Meydanında, Bodrum Belediyesi ve ÇYDD işbirliği ile dans, okullardan gösteriler, sergi, bale, canlı müzik, drama, halk oyunları gibi çeşitli etkinliklerden oluşan 14. Çocuk Şenliği düzenlenecektir.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ETKİNLİK PROGRAMI…
23.04.2010
0
A+
A-

23 NİSAN CUMA

cheap Viagra online

09.00 – Atatürk Büstü önünde çelenk koyma töreninin ardından Ulu Önder Atatürk ve tüm şehitlerimizin huzurunda 1 dakikalık saygı duruşuve ardından İstiklal Marşı okunacaktır.


10.00 – Kutlama Töreni ve gösteriler Bodrum Belediyesi Şehir Stadyumunda yapılacaktır . Törende geçit töreninin ardından ilk öğretim ve anasınıfı öğrencileri tarafından çeşitli halk oyunları oynanacak, şiirler okunacak ve müzikli gösteriler sahnelenecek. order Aciclovir


14.00 – Hüseyin Turgut Karabağlı İlköğretim Okulu’nda öğrencilerin Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamı’nı ziyaretleri


20.00 ­–  3. Bodrum Halkoyunları şenliği. Bodrum Kaymakamlığı’nca, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bodrum Belediyesi ve BOFAD işbirliği ile yapılacak olan şenliğe, Bodrum İlçesindeki ilköğretim oyunlarının halkoyunları ekipleri ile yurtdışından misafir olarak gelen ilköğretim düzeyindeki okulların halkoyunları ekipleri katılacaktır. Şenlik Antik Tiyatro’da yapılacaktır.


 


24 NİSAN CUMARTESİ price of doxycycline


13.00-17.00 – İskele Meydanı’nda, Bodrum Belediyesi ve ÇYDD işbirliği ile dans, okullardan gösteriler, sergi, bale, canlı müzik, drama, halk oyunları gibi çeşitli etkinliklerden oluşan 14. Çocuk Şenliği düzenlenecektir.


20.00 – 3. Bodrum Halkoyunları şenliği. Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve BOFAD işbirliği ile yapılacak olan şenliğe Bodrum İlçesindeki ilköğretim oyunlarının halkoyunları ekipleri ile yurtdışından misafir olarak gelen ilköğretim düzeyindeki okulların halkoyunları ekipleri katılacaktır. Şenlik Antik Tiyatro’da yapılacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.