Bodrum Gündem

TUI: ALMANLAR KRİZ YÜZÜNDEN YUNANİSTANDAN VAZGEÇEBİLİR

TUI Almanya, yaptırdığı bir anketle, tatilcilerin Yunanistan taleplerini ölçtü.

TUI: ALMANLAR KRİZ YÜZÜNDEN YUNANİSTANDAN VAZGEÇEBİLİR
27.04.2010
0
A+
A-

TUI, Wahlen adlı araştırma grubuna, Almanya’da tatilcilerin Yunanistan’a tatil yapıp yapmayacaklarına ilişkin bir anket yaptırdı. Ankete yanıt verenlerin yüzde 6,3’ü Yunanistan’daki ekonomik kriz dolayısıyla yakın gelecekte bu ülkede kesinlikle tatil yapmayacaklarını belirtti. Buna karşılık yüzde 49’u ise Yunanistan’da tatil yapacağını söyledi. ‘Bilmiyorum’ diyenlerin oranı ise yüzde 1,8 olarak belirlendi. Yüzde 42,9’u ise Yunanistan yerine başka bir destinasyonu tercih edeceğini bildirdi. TUI anketinde 30-39 yaş arasındaki kesimin ise yüzde 59,9 oranında Yunanistan’da tatil yapacağını beyan etmesi dikkat çekti.
cost of Strattera
Anket sonuçlarını değerlendiren TUI Almanya Genel Müdürü Volker Böttcher, bu sonuçların Almanya’da Yunanistan’a olan talebin sürdüğünün bir göstergesi olduğunu kaydetti. dördüncü büyük destinasyonları olan Yunanistan’ın geçen yılın rakamlarını bu yıl da koruyacağını ifade eden Böttcher, Yunanistan programlarında fiyatları ortalama yüzde 6,5 oranında düşürdüklerini belirtti.
cheap valacyclovir
Yunan hükümetinin tasarruf önlemlerinin turizmde herhangi bir yansıması ve etkisinin gözlenmediğini dile getiren Böttcher, turizmin Yunanistan ekonomisi için en önemli sektör olduğuna dikkat çekti.

Ailelerin Yunanistan taleplerinde düşüş gözlendiğini ifade eden Böttcher, Alman ailelerin tatil için daha çok her şey dahili çok iyi uygulayan Türkiye gibi ülkeleri tercih ettiğini sözlerine ekledi.
Prozac price
TUI Almanya Müdürü Böttcher, Yunanistan’ın uluslararası alanda geri kaldığı altyapı ve havaalanlarının modernizasyonuna yönelmesi gerektiğini söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.