Bodrum Gündem

Durmuş Ali Öztürkten Çarpıcı Açıklamalar..

14 Şubatta yapılan ilçe kongresinde göreve gelen Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk ve üç yönetim kurulu üyesi Ahmet Karataşın hazırlayıp sunduğu Gündem Özel programına konuk oldular.

Durmuş Ali Öztürkten Çarpıcı Açıklamalar..
29.04.2010
0
A+
A-

Bodrum ve Ülke siyasetindeki gelişmelerin konuşulduğu programa Durmuş Ali Öztürk ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Kübra Ünveren, Fuat Acar ve Önder Batmaz katıldı.
Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri programda, İlçe kongresi öncesi ve sonraki süreç , CHP içindeki gelişmeler,29 Mart yerel seçimiyle ilgili değerlendirmeler, önümüzdeki günlerde yapılacak CHP büyük kurultayı gibi birçok konuda görüşlerini ve göreve geldikleri tarihten beri yaptıkları hakkında bilgiler verdiler.



Yaklaşık iki saat süren programın en çarpıcı bölümleri ise Öztürk′ün yerel siyaset ile ilgili sorulara verdiği cevaplardı.Öztürk, Ahmet Karataş′ın 10 yıllık bir yerel iktidar döneminden sonra kaybedilen Bodrum Belediyesinin son bir yıllık çalışmaları hakkındaki sorusuna CHP olarak zaten iktidar olduklarını ve seçilen üyelerinin çok önemli çalışmalar yaptıklarını söyleyerek ,Bodrumla ilgili yapılan her şeyin takipçisi olduklarını ifade etti.
12 ay turizm iddiasıyla iktidara gelen Kocadonu altyapı çalışmalarında zamanlama hatası yapmak ve turizme zarar vermekle eleştiren Öztürk; Torba, Gümbet ve Gümrükalanında yapılan işlerin hiç birinin ihalesinin olmadığını vurgulayarak bu tip uygulamalardan dolayı Kocadon′un zarar görmesi bizi rahatsız eder dedi. cheap valacyclovir



Ben yaptım oldu mantığıyla Bodrum yönetilemez diyen Öztürk “Bodrum düşünen,sorgulayan bir yer, her şeyi kayıtsız şartsız kabul eden 30 yıl önceki Bodrum yok artık.Bodrumu Ortakenti yönettiğiniz gibi yönetemezsiniz.” şeklinde konuştu.
Karataşın, Kocadonun CHP′de geçeceği yönündeki iddiaları sorması üzerine Öztürk, bu dedikodunun pehlivan tefrikası haline dönüştüğü, CHP′nin kapılarının herkes gibi Mehmet Kocadon′a açık olduğu,eğer partinin kurallarına ilkelerine uyarak bize gelirse başımızın üzerinde yeri var ancak CHP Kocadon′un kullanabileceği bir alan değildir şeklinde yanıt verdi.



Öztürk programın son bölümünde, 1-2 Mayısta Turgutreis Yelken Otel′de düzenlenecek olan ve Kemal Anadol, Muharrem İnce ve Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil′in katılımının planlandığı çalıştay hakkında bilgiler verdi. Öztürk önümüzdeki genel seçimlerde Bodrum İlçe Örgütünün en önemli hedefinin bir Bodrumluyu Milletvekili olarak Meclise göndermek olduğunu ve bunun için çalıştıklarını söyledi. Combivent online


 


buy Premarin online Kaynak : www.kenttv.net Haberi paylaştıkları için teşekkür ediyoruz.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.