Bodrum Gündem

Gümbette Çalışmalar Bitmek Üzere…

Bodrum Belediyesinin yürüttüğü Gümbeti düzeltme çalışmaları gece gündüz aralıksız devam ediyor.

Gümbette Çalışmalar Bitmek Üzere…
29.04.2010
0
A+
A-


Son olarak Gümbet’te bulunan Sadi Irmak Caddesi’nde asfaltlama çalışmaları başladı. Bodrum Belediyesi Fen İşleri Amiri Arda Özgeldi konuyla alakalı yaptığı açıklamada çalışmaların hız kazandığını belirterek şunları kaydetti; “Bodrum Belediyesi olarak çalışmalarımız gece ve gündüz aralıksız devam etmektedir. Bugün Sadi Irmak Caddesi’nde asfaltlama çalışmalarımız başladı. Önümüzdeki hafta Gümbet Elele Kavşağı’nı asfaltlayacağız. Bunun yanında tüm Gümbet’te asfaltlama çalışmalarımız devam edecek. Esnafımız ve halkımız bu çalışmalarda bizden desteklerini hiç eksik etmiyorlar. Bodrum Belediyesi olarak en üst düzeyde çalışmalarımız devam etmekte. Şu anda Ayaz Caddesi, Adnan Menderes ve Cevat Şakir Mahalleleri’nde çalışmalarımız son sürat devam etmektedir. Yapılan bu çalışmalar Mayıs ayının 15’inde son bulup sezona Bodrum ismine yakışır bir Gümbet ile girilecektir” dedi.

purchase Baclofen 10 mg


 


Gümbet esnafının da çalışmalardan çok memnun olduğunu ve Gümbet’in eski kalitesini geri kazanacağını söyleyen, Gümbet’te 16 yıllık işletmesi bulunan Mesut Özmutlu “ Bodrum Belediyesi’ne yapmış olduğu bu çalışmalardan dolayı Gümbet esnafı olarak çok teşekkür ediyoruz. Şu ana kadar yuttuğumuz toz ve topraklar inanıyoruz ki bize maddi gelir olarak geri dönecektir. Bodrum Belediye Başkanı Sayın Mehmet Kocadon ve ekibini tebrik ediyoruz. İnanıyoruz ki Gümbet eski günlerine geri dönecek ve Bodrum ismine yakışan kaliteyi tekrar sağlayacaktır. Bu çalışmalar sayesinde Gümbet Esnafı da çok büyük kazanç sağlayıp istediği seviyeye kavuşacaktır. Burada yapılan kaliteli ve üst düzey çalışmalar sayesinde buraya gelen konuklar da kendilerini daha iyi hissedip kendi ülkelerine döndüklerinde buraların reklamını en iyi şekilde yapacaktır” dedi.


pattern baldness treatment

treatment with Sildenafil  


Çalışmalarda 22 Belediye İşçisi, 3 Greyder, 2 Silindir, 1 Finisher ve 7 Kamyon görev yapıyor. Ayrıca günde 10 Kamyon asfalt üretilerek yollara dökümü sağlanıyor. Gümbet Barlar sokağında, Ayaz Caddesinde bulunan kaldırım çalışmaları da sona erdi. Yapılan kaldırımların üzerine beton dökülerek sonlandırılan çalışmalarda, Gümbet geniş kaldırımlarına ve yürüyüş yollarına kavuşmuş oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.