Bodrum Gündem

Gümbet Güzel Olacak..

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Amirliği tarafından yürütülen Gümbeti asfaltlama çalışması, sona yaklaştı.

Gümbet Güzel Olacak..
01.05.2010
0
A+
A-

Gümbet esnafının da belediye ekiplerine yardımcı olduğu çalışmalar, gece gündüz aralıksız devam ediyor. 30 Nisan’da sabaha karsı saat 02.00’ye kadar devam eden çalışmalarda, Ayaz Caddesi’nin büyük bir kısmı bitirildi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un  da 01.00’de gelip yerinde izlediği çalışmalara turistler de büyük ilgi gösterdi. Hollanda’dan Bodrum’a tatil yapmaya gelen Thomas ve Mary Hilshangburg çifti yapılan çalışmaların Bodrum’un turizmi açısından çok önemli olduğunu Gümbet’in bu çalışmalar ile çok daha kaliteli bir görünüm sağlayacağını belirttiler. Yıllardır Bodrum Gümbet’e tatile geldiklerini belirten Hilshangburg çifti bu sene Bodrum’da gerçekten büyük değişiklik gördüklerini söylediler.


generic Propranolol purchase misoprostol

Propranolol best prices

Öte yandan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon gecenin ilerleyen saatlerine kadar özveri ile çalışan belediye personeline teşekkür ettikten sonra yaptığı açıklamada Gümbet esnafı ve çevrede bulunan vatandaşlara şunları söyledi; “Sizlerin de gördüğünüz gibi Gümbet’te çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Burada esnafımızın bizlere çok büyük yardımları dokunuyor. Bodrum Belediye Başkanı olarak kendilerine çok teşekkür ediyorum. Gümbet’in bizim için önemi çok büyüktür. Eskiden Bodrum denilince ilk akla gelen yer Gümbet’ti, son zamanlarda ise baktığımızda Bodrum’un en kötü yerlerinden biri olarak algılanıyordu. Biz bu algıyı düzeltmeye çalışıyoruz. Asfaltlama tekniğimiz Türkiye’de şu ana kadar iki Büyükşehir Belediyesinde uygulanıyor. Bunlardan biri İstanbul Büyükşehir Belediyesi bir diğeri de Eskişehir Büyükşehir Belediyesidir. Asfalt yüzeyin daha modern ve daha çağdaş görünmesi için, dökülen sıcak  asfalt üzerine kalıplarla şekil veriliyor ve son olarak asfaltın üzeri boyanıyor . Çalışmalar 15 Mayıs’ta son bulacak ve esnafımız çağdaş ve güzel görünümlü Gümbet ile turizm sezonuna merhaba diyebilecek.” dedi.


 

Yapılan çalışmalarda, Ayaz Caddesi’ne 14 işçi ile birlikte 5 Kamyon asfalt dökümü gerçekleşti. Asfalt üzerine yapılan şekiller ve boyama işlemi ile çok modern bir görünüm
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.