Bodrum Gündem

Maydanoz Ottoman..

Cevat Şakir Caddesinde Maydanoz Ottoman Bodrum Belediye Başkanı ve Meclis Üyelerinin katılımı ile açıldı.

Maydanoz Ottoman..
01.05.2010
0
A+
A-

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Oasis Alışveriş Merkezinde geçen sene hizmete giren ve Bodrumluların lezzet durağı haline gelen Maydanoz Restaurant, Bodrum Cevat Şakir Caddesinde de “Maydanoz Ottoman Restauran” adı ile ikinci noktası hizmete girdi.

Osmanlı Türk yemekleri ve kebap çeşitleri ile ekonomik, lezzetli ve güvenilir bir mekan olmayı hedefleyen OTTOMAN RESTAURANT, Çiğdem ve Necdet Demiralp tarafından işletiliyor. İşletmede Türk mutfağı ağırlıkta olacak.


Ottoman Restaurant Osmanlı mimari özelliklerine hakim dekorasyonu ile açılışa katılanlardan tam not aldı. Gündüz bir çok çeşit yemek ve kebap sunulacağını söyleyen işletme sahibi Necdet Demiralp “Önce Bodrumlulara kaliteli, ekonomik ve lezzetli yemek sunmayı hedefliyoruz. Osmanlı mimarisi ile dekore ettiğimiz restaurant turistlerin Türk yemek kültürünü öğrenebilecekleri bir mekan olarak da hizmet edecektir. Yıllardır turizm işletmeciliği yapmaktayız, amacımız herhangi bir restaurant olmak değil. Turistler buraya geldiklerinde bizim yemek kültürümüzü de öğrenmeleri gerekiyor, bu biz tanıtım görevi olarak değerlendiriyoruz. Ama öncelikle bizim Bodrum insanımıza kaliteli hizmeti vermektir” dedi. buy Proscar


 


Akşam fasıl heyetinin de olduğu öğrenilen Ottoman Restaurant, turistlerden çok Bodrumluların aradığı özel bir mekan olacağı kaydedildi.


 


Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, hayırlı ve kazançlı olmasını dileyerek açılışını yaptığı Ottoman Restaurant için “ Bodrum’da kaliteli ve özel yerler açılmalı. Bu işletmede onlardan birisi olmuş. Yemeklerinin lezzeti ve turistlere farklı bir mekan olması açısından çok önemli” dedi. cheap Fluconazole

buy valacyclovir
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.