Bodrum Gündem

Baraz Otelde Can Pazarı…

Baraz Otelde Can Pazarı, 1 Kişi Yanarak Öldü..
Bodrum Baraz Otelde çıkan yangında yaralananların sayısı 12ye yükseldi.

Baraz Otelde Can Pazarı…
03.05.2010
0
A+
A-

Haber : Zeki Özkeskin/Bodrum Gündem


Fotoğraf: Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Bodrum un en işlek caddesi ve Barlar Sokağı olarak bilinen Cumhuriyet Caddesi′ndeki 3 katlı Baraz Otel′de çıkan yangında bir kişi öldü. Biri itfaiye eri, 11 i otel müşterisi toplam 12 kişi yaralandı.


Yangının sabaha karşı 05:05 te Bodrum İtfaiye ihbar geldiği ve ekiplerin hemen olay yerine giderek müdahale ettiler. Olay sırasında giriş katında bulunan restoran kısmında yaklaşık 1.75 – 1.80 boylarında 25 yaşlarında yanmış bir erkek cesedi bulundu. Yanarak ölen kişinin ayağına elektrik kablolarının dolandığı öğrenildi. Ağır yanıkları olduğu bildirilen  Işık Baranok isimli 68 yaşındaki şeker hastası olduğu bildirilen bayanın önce Milas Devlet Hastanesine daha sonra ambulans helikopter ile İzmir e sevk edildiği öğrenildi.


order methotrexate Mehmet Gökbel ile Erol Eryılmaz tarafından işletmeciliğinin yaptığı Baraz Oteli  Bodrum Belediyesi mülkiyetinde bulunuyor ve belediye tarafından tahliye kararı alındığı ve belediye tarafından 2010 sezon sonunda Otelde yıkım yapılacağı alınan bilgiler arasında yer alıyor.


Olayla ilgili olarak Bodrum Polisi otelin çevresinde geniş güvenlik önlemleri alarak soruşturmayı ve yangının çıkış sebebinde kundaklama veya  kaza  olup olmadığını araştırıyor.


i


Yaralıların isimleri şöyle:


′′Işık Baranok (izmir’e sevk edildi), Serkan Girgin, Emre Burak Ünlü, Aykut Ünlü, Aydın Ünlü, Eren Çakıroğlu, Begüm Arabacıoğlu, Şirin Çilengir, Kerim Bağrıyanık, Arzu Cengiz, Orhan Kıymaz ve itfaiye eri Mehmet Yıldız′′


buy Premarin

 


Yaralıların Bodrum Devlet ve Özel Bodrum  Hastanede tedavileri sürüyor. Bu arada yaralılardan durumu ağır olan Işık Baranok ambulansla Milas Devlet Hastanesi′ne sevk edildi.  Baranok un şeker hastası olması ve yanıklarının fazla olması nedeniyle Ambulans helikopterle İzmir Yanık merkezine sevk edildiği bildirildi.


 


Otelin Bulunduğu Bölgede Geniş Güvenlik Önlemleri… Brand Viagra without prescription


Otelin bulunduğu bölgede polis ve itfaiye ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı. Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Turgay, ölen kişinin kimliğinin belirlenmesi için otel çevresinde çalışma yapıyor. Öte yandan yetkililer yangının restoran bölümünden çıktığının tahmin edildiğini bildirdi. Yangın sırasında ikinci kattan kumsala atladığı öğrenilen bir kişinin


kırıkları olduğu ayakta tedavilerden sonra toplam 8 hastanın göğüs hastalıkları ve genel cerrahi servisinde tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.


 


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.