Bodrum Gündem

Pedesa Festivali İptal Oldu..

Konacıkta faaliyet gösteren dört kahvehane Tuncelide teröristler tarafından haince gerçekleştirilen saldırıyı kınamak için 02 Mayıs Pazar günü işletmelerini kapatma eylemi yaptılar.

Pedesa Festivali İptal Oldu..
03.05.2010
0
A+
A-



Konacık Belediyesi, Konacık Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği ile Muğla Üniversitesi’nin işbirliğinde düzenlenen II. Uluslararası Pedasa Tarih, Kültür ve Sanat Festivali 01 ve 02 Mayıs’taki Etkinliklerİ, Tunceli′nin Nazimiye İlçesi Sarıyayla Jandarma Karakolu′na teröristlerce düzenlenen hain bir saldırıda şehit düşen askerlerimiz adına buy Indocin online ve tüm şehitlerimizin anısına iptal edildi.


Tunceli’nin Nazimiye İlçesi Sarıyayla Jandarma Karakolu’na teröristler tarafından haince düzenlenen saldırıda şehit düşen askerlerimizin adına ve tüm şehitlerimizin anısına Konacık’ta düzenlenen II.Uluslararası Pedasa Tarih, Kültür ve Sanat Festivali etkinliklerinden “Kibariye Konseri” ile 02 Mayıs Pazar günü Pedasa Antik Kenti’ndeki etkinlikler(organizasyonlar) iptal edildi.


Konacık Halı Saha üstü konser alanında yapılacak olan “Kibariye Konseri”ne gelen vatandaşlar; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından büyük bir coşku ile “10. Yıl Marşı”nı söyleyerek, terörü lanetlediler.


 


BODRUM GÜNDEM GAZETESİ


OLARAK BİZDE TERORÜ LANETLİYOR,
Proscar buy
ŞEHİTLERİMİZE RAHMET DİLİYORUZ.
Diflucan cheap
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.