Bodrum Gündem

Tabela Sorunu Şimdilik Çözüldü..

Tabela kısıtlamasında esnaf ile Belediye arasındaki sorunun çözümü sezon sonuna ertelendi

Tabela Sorunu Şimdilik Çözüldü..
05.05.2010
0
A+
A-

Retin-A without prescription

Buy Cialis Professional

Xenical pills Zeki Özkeskin / Bodrum Gündem


Bodrum Belediyesinin Antik kent mimari dokusu ile uyuşmayan büyük tabelaların aldırılması konusunda aldığı karardan mağdur olduklarını anlatan esnaf ile Belediye Başkanı Kocadon anlaştı.

Bodrum Belediyesi işyerlerinin cephe yüz ölçümünü baz alan bir değerlendirmelere yaptığı itiraz bu sezon için Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafında kabul edildi. İşyerlerinin küçük olduğunu anlatan Bodrumlu bir gurup esnaf yeni tabela yönetmenliğine uyulursa toplam metrekarenin yüzde beşi kadar olması istenen tabelalar ile ürünlerini müşterilerine tanıtamayacaklarını söylediler. Ekonomik kriz nedeniyle kendi işyerlerini ifade edebilmeleri gerektiğini anlatan esnafın taleplerini olumlu karşılayan Belediye Başkanı Mehmet Kocadon bu sezon esnafın taleplerine uyacaklarını açıkladı.


Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un makam odasında gerçekleşen görüşmede konuşan esnaf temsilcileri ekonomik olarak zor koşullarda olduğunu yeni masrafların ağır geleceğini ifade ettiler. İşyerlerinde tabelaların ve camlarda ki reklam yazılarının kaldırılması durumunda çok mağdur olacaklarını anlatan esnaf ile Mehmet Kocadon toplantı sonunda birlikte fotoğraf çektirdi. Mehmet Kocadon yaptığı açıklamada Tabela yönetmenliğinin uygulanması konusunda meclisin kendisini yetkilendirdiğini söyledi. Kocadon, yönetmenliğin hemen uygulamaya geçilmesi konusunda esnafa ek sürelerin verileceğini farklı değerlendirmelerin çıkabileceğini söylediğini açıkladı. ” Bugün esnaf geldi, güzel oldu” diyen,  Başkan Kocadon ” Ben her zaman esnafımın yanındayım, onların mutluluğu benim mutluluğum onların daha fazla para kazanması beni mutlu ediyor. Dertlerini dinledik ve çare üretmeye çalıştık” dedi.


Bodrum Belediyesinin çıkardığı yönetmenliğe göre işyerlerinin cephe yüzölçümünün yüzde beşi kullanılabiliyor

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.