Bodrum Gündem

Bodrum Emniyetinden Kask Takılmasına Teşvik..

Trafik haftası nedeniyle Bodrum Trafik Şube Amirliği Bodrum Motosiklet Kulübü (BMK) işbirliği ile kaskı olmayan motosiklet sürücülerine kask dağıtıldı.

Bodrum Emniyetinden Kask Takılmasına Teşvik..
07.05.2010
0
A+
A-

Indocin no prescription Bodrum Belediye meydanında düzenlenen etkinliğe Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Amiri Can Candaş, Trafik polisleri ve BMK yetkilileri katıldı. Uyguluma ile beraber sürücüler uyarılarak sürücülere kask hediye edildi.


 
Kaskı olmayan bazı motosiklet sürücüleri bölgede trafik kontrol uygulaması yapıldığını düşünen sürücüler belgelerini ve bagajlarında bulunan kaskları çıkartmak istedi. Toplam 50 kaskın hediye edildiği uygulamadan sonra kasklarını alan vatandaşlar, polis ekiplerine teşekkür etti.
purchase Indocin

buy ventolin


Bodrum’un bir motosiklet cenneti olduğuna dikkat çeken Candaş, kask takma konusunda Avrupa ülkelerinden çok geride olduğumuzu kaydetti. Yapılan etkinlik hakkında Kent Mikrofonlarına bilgi veren Candaş, kask takmanın önemini vurgulayarak şunları kaydetti.


“3- 9 Mayıs tarihleri arasında trafik haftasını kutluyoruz. Bizde Bodrum’da bu anlamda çeşitli etkinlikler içerisinde bulunduk. BMK ile birlikte ortaklaşa bir çalışma yaptık. Onlarında desteğiyle birlikte kaskı olmayan vatandaşlara kask dağıttık. Amacımız insanların motosiklet kullanırken kask takmaları. Kendi güvenliklerini düşünmeleri için bu uygulamayı yapıyoruz. Herkesin kask takmasını istiyoruz. Motosiklet kazalarında insanların yaralanmasını veya hayatlarını kaybetmesini istemiyoruz. İnsanların daha duyarlı olmalarını istiyoruz.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.