Bodrum Gündem

Annelere 101 Hediye..

Bodrumun köklü firmalarından Karataş Mobilyada Anneler Günü nedeni ile anneler için geleneksel etkinliği olan hediye çekilişi bu sene de kalabalık bir katılımla gerçekleşti.

Annelere 101 Hediye..
09.05.2010
0
A+
A-

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


101 Anneye 101 hediyenin verildiği ve Bodrum’un yerel sanatçısı Reha Ergene’nin söylediği türküler eşliğinde düzenlenen etkinlikte, keşkek, pilav ve çeşitli içecek ikramları yapıldı. 500 annenin katıldığı çekilişte ilk numarayı Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun kutudan çekerek talihli anneye de ilk hediyesini verdi. Başkan Tosun belde ekonomisinde önemli bir yer tutan ve sosyal alanda da beldeye ve Bodrum’a destekleri ile saygın bir ticarethane olduğunu kanıtlayan Karataş Mobilya ve Ahmet Karataş’ı tebrik etti. 

Çekiliş sonunda 101 anne hediye kazanma şansı elde etti. Nevresim takımından, havluya, sehpadan, koltuk takımına kadar 101 adet hediyenin dağıtıldığı Anneler Günü Etkinliğinde hediyeleri annelere tek tek Ahmet Karataş ve İsmail Karataş verdi.


Karataş Mobilya sahibi Ahmet Karataş, anneler günü kutlaması ile ilgili olarak şunları kaydetti; “Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz anneler günü kutlamasını gerçekleştirdik. 101 anneye hazırlanan çok sayıda hediye verildi. Bu senede katılım oldukça yoğundu. Bütün annelerin anneler gününü kutluyorum.”


Karataş Mobilya çekiliş yanında Anneler gününe özel indirim kampanyası da yaptı. İndirim nedeni ile alışveriş yapan annelerin oldukça memnun olduğu gözlendi.


  Premarin 0.625mg buy Nexium buy Clonidine Online

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.