Bodrum Gündem

Devecioğlu Saat 3. Mağazasını Açtı..

Bodrumun önemli ve köklü ailelerinden biri olan Deveci ailesi, Kaleiçi ve Oasisde bulunan Devecioğlu Saat adlı iki mağazasından sonra Bodrum

Devecioğlu Saat 3. Mağazasını Açtı..
11.05.2010
0
A+
A-

order Indocin Buying Lithium Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Marina’da üçüncü mağazasını açtı. Bugüne kadar yaptıkları tüm çalışmalarda kaliteye öncelik veren Devecioğlu ailesi, açtıkları yeni mağazasında dünyaca ünlü markaları meraklılarıyla bir araya getirdi.


 

Lasix online

Türkiye’nin en önemli ve gözde tatil merkezlerinden birinde üçüncü mağazasını açıyor olmanın kendileri için önemli bir fırsat olduğunu belirten Nazlı ve Fatih Deveci şunları söyledi: “ Oasis ve Kale caddesinde bulunan mağazalarımızın ardından şimdi de Bodrum marina’da 3. Mağazamızı açtık. Dünyaca ünlü saat markaları bu mağazada olacak. Her kesime hitap ediyoruz. 50 TL’den 5.000 TL’ye kadar her zevke ve bütçeye uygun saatler bulunuyor. Her sene milyonlarca yerli ve yabancı turistin ağırlandığı Bodrum’da dünyaca ünlü markaları en iyi şekilde moda severlerle buluşturuyor olmaktan mutluluk duyuyoruz.”



Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Saat&Saat Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya, Ahmet Aydın’ın da hazır bulunduğu açılışta; Ege, Fedon, Fatih Erkoç, Şebnem Özinal’ın yanı sıra Bodrum’un en köklü aileleri de davetliler arasındaydı. Yaklaşık 1000 kişinin davet edildiği açılışta dünyaca ünlü pek çok markanın en son modelleri de gelen konuklara tanıtıldı.



Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.