Bodrum Gündem

Yunanistan ile Turizm anlaşmaları yapılıyor

Başbakan Tayyip Erdoğanın kabineden 10 bakan ile birlikte 14-15 Mayısta gerçekleştirdiği Yunanistan ziyareti, turizm, enerji ve gayrimenkul sektörlerine yarayacak.

Yunanistan ile Turizm anlaşmaları yapılıyor
17.05.2010
0
A+
A-

229 Türk işadamının katıldığı ve Yunanlı firmalarla yapılan 250 civarındaki iş görüşmelerinde özellikle turizm, enerji, gayrimenkul ve hazır giyim sektörleri için iş fırsatı doğdu.
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, iki ülke işadamlarının özellikle Uzakdoğulu turistler için paket turlar üzerinde görüşme yaptığını belirtirken Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zeynel Abidin Erdem de enerji alanında her biri 50 ila 100 milyon dolarlık projelerin masaya yatırıldığını açıkladı. purchasing Plavix online Where to buy Xenical
 
Uzakdoğulu turistler için paket tur hazırlığı
Yunanistan ziyaretine katılan isimler arasında yer alan Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, iki ülke işadamları arasındaki görüşmelerde en öne çıkan sektörlerin turizm, gayrimenkul ve hazirgiyim olduğunu söyledi. Büyükekşi, turizm konusunda iki ülke işadamlarının, özellikle Uzakdoğu′dan gelen turistler için paket tur uygulamaları üzerinde görüşmeler yaptıklarını aktardı. Paket tur kapsamına gelen turistlerin belli bir süre Türkiye’de kaldıktan sonra Yunanistan’a da geçmesi gibi konuların üzerinde durulduğunu belirten Büyükekşi, gayrimenkul sektörüne yönelik de önemli fırsatların ortaya çıktığını dile getirdi.
 
Türkler otel satın almak İçin harekete geçti cheap Topamax
Yunanistan ziyaretine katılan isimlerden Paradiana Danışmanlık Organizasyon’un sahibi Leyla Üstel Çağatay, iki ülkeden girişimcilere gayrimenkul ve turizm konusunda danışmanlık yaptığını söyledi. Ziyaret kapsamında Yunanistan′dan iki fonun kendisi ile Türkiye′de gayrimenkul yatırımı için görüşme yaptığını açıklayan Çağatay, görüşmelerin 150-200 milyon dolarlık bir yatırım planını kapsadığını söyledi. Yunanistan′da kriz ile birlikte gayrimenkul fiyatlarının önemli ölçüde gerilediğine vurgu yapan Çağatay, adını açıklayamayacağı Türkiye′den yatırımcıların ise Yunanistan′da otel satın almak için girişimlerde bulunduğunu kaydetti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.