Bodrum Gündem

Müzeler Haftasına Büyük İlgi..

Dünya Kültür Mirasının Korunması ve Müzeciliğin tanıtılması amacıyla UNESCO tarafından tüm dünyada 18 Mayıs tarihi Müzeler Gününde Bodrum Sualtı ve Arkeoloji Müzesine büyük ilgi görüyor.

Müzeler Haftasına Büyük İlgi..
18.05.2010
0
A+
A-

Zeki Özkeskin/Bodrum Gündem


Bodrum da bulunan ilköğretim öğrencileri Müzeye öğretmenleri eşliğinde gelerek tarihi eserler hakkında bilgi alıyorlar, Müze salonlarını geziyorlar.

Öğrencilerin müzeciliği sevmesi amacıyla çeşitli hafıza oyunları ve kurtarma kazısı benzeri çalışmalar yapılıyor. Bodrum Sualtı ve Arkeoloji müzesindeki etkinliklere Arkeolog Gürşans Uzala, Arkeolog Emre Savaş, Peyzaj Mimari Nrten Üçüncü, Muğla Üniversitesi Eğitim


Fakültesi Öğretim Üyesi Nihal Maccario  katılarak öğrencilere çeşitli bilgiler verdi.


Saat 23:00′e kadar giriş ücreti alınmayan Bodrum Sualtı ve Arkeoloji Müzesi Müdürlüğüne Bodrum ′a tatil amacı ile gelen turistlerde büyük ilgi gösterdi. Dünyanın en zengin Sualtı arkeoloji Müzesi olan Bodrum müzesini gezen turisler eserleri hayranlıkla izliyor.


 


Robaxin online Turistler Bodrum kalesi hatırası olarak beğendikleri  Plan B online eserlerin ve kendilerinin  fotoğraflarını çekiyorlar. Özellikle başsız yönetici olarak her devrin adamı heykeli olarak adlandırılan eserde en çok ilgi görenler arasında bulunuyor. purchase Furosemide


 


Müzeler Haftası 1982 yılından buyana düzenli olarak kutlanıyor.


18-24 MAYIS MÜZELER HAFTASI ve ÜCRETSİZ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.