Bodrum Gündem

Bodrumda Su altı Sporları..

13. ALTIN PALET SUALTI GÖRÜNTÜLEME TÜRKİYE ŞAMPİYONASI ŞAMPİYONADA GENEL KLASMANDA FOTOĞRAF DALINDA ORHAN AYTÜR, VİDEO DALINDA LÜTFÜ TANRIÖVER BİRİNCİ OLDULAR.

Bodrumda Su altı Sporları..
19.05.2010
0
A+
A-

Zeki Özkeskin/Bodrum Gündem

Buy Topamax on line

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonunca (TSSF)Bodrum′da düzenlenen ′′13. Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası′′ nda adeta gelecek yıl yine Bodrum da yapılacak olan Dünya Şampiyonasının provası yapıldı. Türkiye’de ilk kez uygulanan bir açık oylama sistemi ile dereceye giren sporcular açıklandı. Salonda toplanan jüri üyeleri ekrana gelen fotoğraflara, önlerindeki bilgisayarlardan on üzerinden verdikleri puanlar ile sonuçlar canlı olarak belirlenirken salonda sürekli bir heyecan hakim oldu.


 

Topamax online

Bodrum Karaada, Büyük Reef ve Küçük Reef bölgelerinde 5 kategoride yapılan ve 16 kulüpten 28 yarışmacının katıldığı şampiyonada fotoğraf dalının, ′′Balık Kategorisi′′nde Orhan Aytür birinci, Asım Dumlu ikinci, Kerim Sabuncuoğlu üçüncü;


′′Makro Kategorisi′′nde Orhan Aytür birinci, Cenk Ceylanoğlu ikinci, İbrahim Cem Özoral üçüncü;


′′Konulu Makro kategorisi′′nde Orhan Aytür birinci, Kerim Sabuncuoğlu ikinci, Levent Albaş üçüncü;


′′Modelsiz Geniş Açı Kategorisi′′nde Ömer Yol aç birinci, Tacettin Yücedere ikinci, Asım Dumlu üçüncü oldu.


′′Modelli Geniş Açı Kategorisi′′nde Levent Albaş birinci, Orhan Aytür ikinci, Ömer Yolaç üçüncü oldular.


Bu sonuçlara göre ′′Fotoğraf Genel Klasman′′da


Karadeniz  Dalgıçları Spor Kulübü üyesi Orhan Aytür 37 puanla birinci, Odtü Sualtı Sporları Kulübünden  Levent Albaş 15 puanlaikinci ve Polis Akademisi ve Koleji Spor kulübünden Ömer Yolaç 15 puanla  üçüncülüğü elde etti.


Video Dalında İTÜ Sualtı Dalış Takımından Lütfü Tanrıöver birinci, Badim Başkent Dalış Kulübünden Mutlu Payaslıoğlu ikinci,  Bodrum Sualtı Sporları Klübünden Ömer Korkmaz  üçüncü oldular.


Takım sıralamasında ise birinci  Karadeniz Dalgıçları Spor Kulübü, ikinci Polis Akademisi  ve Koleji Spor Kulübü, üçüncü ODTÜ Sualtı Sporları spor kulübü.


 


Şampiyonada dereceye giren sporculara ödülleri, Bodrum′daki bir otelde düzenlenen törenle verildi.

buy premarin

Törende konuşan TSSF Başkanı İnkılap Obruk, gelecek yıl  26-31 Mayıs 2011 tarihinde Sualtı Görüntüleme Dünya Şampiyonası′nın Bodrum′da yapılacağını belirterek, ′′Bodrum′da çok başarılı bir şampiyona geçirdik. Amacımız gelecek yıl düzenlenecek Dünya şampiyonasında başarılı sonuçlar almak′′ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.