Bodrum Gündem

Dondurmam Kaymak Yoğun Bakımda..

Dondurmam Gaymak filminin başrol oyuncusu Turan Özdemir, Bodrum Ortakent Beldesinde geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandı. Ünlü sanatçı Eşiyle yemeğe giderken Kediyi kurtarmak isterken kendisi yaralandı.

Dondurmam Kaymak Yoğun Bakımda..
21.05.2010
0
A+
A-

Zeki Özkeskin/Bodrum Gündem


Onur Küpeli′ nin kullandığı 48 VS 203 plakalı motosiklet Ortakent beldesinde yolun karşısına geçmeye çalışan Dondurmam Gaymak filminin başrol oyuncusu Turan Özdemir′e çarptı. Kazada ağır yaralanan Özdemir ve motosiklet sürücüsü ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldı.


Sanatçının kaza yaptığını duyan Yönetmen Yüksel Aksu İstanbul’dan Bodrum’a gelerek Turan Özdemir’in ailesine destek verdi. Turan Özdemir in eşi Müzeyyen Özdemir eşi birlikte Bodrum Ortakent’te yürürlerken eşinin bir kediyi kurtarmaya çalışırken motorsiklet çarptığını söyledi. Müzeyyen Özdemir Bodrum un yolları bir felaket yetkililere sesleniyorum biran önce bu yolları düzeltmelerini istiyorum” dedi.


 


Bodrum Ortakent Yarbasan evleri sitesinde oturduklarını söyleyen Müzeyyen Özdemir olayı şöyle anlattı “Eşimle yemeğe gidiyorduk. Ben karşıya geçtim, arkamızdan kedi geldiği için kediyi kurtarmaya çalışıyordu eşim. Tekrar karşıya sitenin içine geçti kediyi kurtarmak için benim yanıma gelmek isterken bir den bir ses duydum, karanlıktı. Yollar çok kazıldığı için her taraf taş toprak içindeydi. Gelen motorlunun sesini duymadım. Hiç ışığı yoktu. Sadece düşme sesi işittim, baktım eşim yerde yatıyordu hemen koştum, kanlar içinde baktım, hemen ambulans çağırdım. Hastaneye yetiştirdik. Şimdilik beyinde kanama var. Ama kanamanın çok az ilerlediğini söylüyorlar. Denetim altında. 4′teki tomografiye göre karar verilecek, ameliyat mı yoksa kendi kendine dağılacak mı. Gerekli tedaviler sürüyor. Motorun sesini de işitmedim, ışığını da görmedim. Sanırım yokuş olduğu için aşağıya doğru saldı motoru. Yaya yeri diye bir şey de yok yollar Bodrum′da berbat durumda turizm sezonu açıldı, hala da yapılmadı. Ne zaman yapılacak onu da bilmiyorum. Lütfen yetkililere buradan sesleniyorum. Bu yolları düzeltsinler” diye konuştu.


 


Hastanenin Başhekimi Dr. Oğuz Şahin,  kazada ağır yaralanan Özdemir′in tedavisinin yoğun bakım servisinde sürdüğüne işaret ederek, “Kafa travması geçiren Özdemir′in tedavisi sürüyor. Hastane olarak Özdemir′in sağlığına kavuşması için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz.” dedi.


 


Bu arada, kazada gözünden ağır yaralanan sürücü Onur Küpeli′nin tedavisinin de yoğun bakım servisinde sürdüğü bildirildi. Turan Özdemir′i,n eşi Müzeyyen, annesi Suzan, abisi Esat ve kızı Ezgi Özdemir Dondurmam Gaymak filminin yönetmeni Yüksel Aksu ile kazada


buy methocarbamol ağır yaralanan hastaneye gelerek doktorlardan gelecek iyi haberleri bekliyorlar.


 


Yoğun bakımda tedavi altına alınan Özdemir, 13. Altın Koza Film Festivali′nde en iyi erkek oyuncu ödülünü almıştı.


 


AMELİYATA ALINABİLİR


 


levonorgestrel price

Dondurmam Gaymak filminin yönetmeni Yüksel Aksu, trafik kazasında ağır yaralanan Turan Özdemir′in tedavisinin yoğun bakım servisinde sürdüğünü belirterek, “Aldığım bilgiye göre ufak bir beyin kanaması var. Akşama doğru tekrar tomografi çekilecek ” dedi. Viagra online Canada


 


Aksu, kaza sonrasında Bodrum Devlet Hastanesine gelerek trafik kazasında ağır yaralanan Turan Özdemir′in sağlık durumu hakkında bilgi aldığını anlatarak, “Arkadaşımızın tedavisi şu an yoğun bakım servisinde sürüyor. Aldığım bilgiye göre ufak bir beyin kanaması var.


İlerlemezse ameliyat olmayacak. Kanama ilerlerse ameliyata alınacak. Kazaya neden olan sürücünün de bir gözünü kaybetme riski varmış” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.