Bodrum Gündem

Harun Özakıncı, Mazlum Ağan, Mehmet Kocadon Açıklamaları..

İki yöresel dokulu filmi bir noktada kesişmelerini sağlayarak ileriki dönemlerde başka bir projenin de ayağı olmasını düşünmüşlerdi.

Harun Özakıncı, Mazlum Ağan, Mehmet Kocadon Açıklamaları..
21.05.2010
0
A+
A-

Hadigari Cumhur filminin hem yönetmeni hem baş rol oyuncusu Harun Özakıncı, eski Bodrum Belediye Başkanı Mazlum Ağan filmin son sahnesinde Harun Özakıncı ile birlikte oynamışlar ve iki yöresel dokulu filmi bir noktada kesişmelerini sağlayarak ileriki dönemlerde başka bir projenin de ayağı olmasını düşünmüşlerdi.


Clonidine without prescription  


Harun Özakıncı olayı duyduktan sonra “Şoktayım, Hadigari Filminin son sahnesinde iki filmi kardeş film gibi bir noktada kesiştirdik. Biran önce iyileşip aramıza dönmesini diliyorum “ dedi. Brand Viagra online


                                                                                                                                                                                


Geçmiş dönem Bodrum Belediye Başkanı olan Mazlum Ağan rol aldığı Hadigari Cumhur Filminin son sahnesinde rol alan Turan Özdemir in geçirdiği kazaya çok üzüldüğünü söyledi.  “Olayı televizyonlardan duyunca  büyük üzüntü duydum . Türk sinemasına başarılı bir filmden kazandıran Turan Özdemirle Hadigari Cumhur filminde son sahne çekiminden  sonra tanışmıştık geçirdiği kazaya çok üzüldüm acil şifalar diliyorum.” Dedi


purchase Lamisil  


Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’da Ortakent beldesinde yaşanan trafik kazasına çok üzüldüğünü  ifade ederek “özellikle Muğla bölgesinin yöresel  kültürünü  çektikleri filmler, canlandırdıkları karakterler ile yaşatmaya çalışan Turan Özdemir in biran önce iyileşmesini diliyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.