Bodrum Gündem

Bodrum CHP 100 kişi ile CHP Kongresinde..

Bodrum CHP yaklaşık 100 kişilik bir heyetle kongreye katılıyor. Bodrumdan kongre için gidenlerin bir bölümünün kalabalıktan dolayı salona giremediği bildirildi.

Bodrum CHP 100 kişi ile CHP Kongresinde..
22.05.2010
0
A+
A-

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem 


CHP′de Kemal Kılıçdaroğlu Toplam 1249 delegenin 1200’ünün imzası ile aday oldu.


 


Salon küçük kaldı, izdiham yaşandı, Kılıçdaroğlu salon girişinde düşme tehlikesi yaşadı.


 


Kılıçdaroğlu, salona Önder Sav ile birlikte girdi.


 


Kılıçdaroğlu kendine ayrılan yere oturmak yerine, delegelerin arasında oturmayı seçti. Bir tarafına Önder Sav, diğer tarafına da İstanbul İl başkanı Gürsel Tekin oturdu. levonorgestrel price


buy Levitra online  


Kurultayın sloganı “Hoş geldin Sakin Güç, Hoş geldin Çelik Yumruk” oldu.


 


Önder Sav “CHP′lilerin bu birlikteliği, bu kararlılığı ve bu coşkusu çok kısa süre sonra CHP′yi iktidar koltuğuna oturtacaktır. Aile içinde ufak tefek tartışmalar olabilir. Bunları geride bıraktık. Ümit ediyorum ki bunlar birer tatlı anı olarak kalacaktır” dedi.


 


Gürsel Tekin “Kemal Kılıçdaroğlu umut olacak. CHP’ye genel başkan değil, Türkiye’ye başbakan seçiyoruz. Ben partinin sıradan bir emekçisiyim. İstanbul en önemli yerdir ve ben önemli bir yerdeyim. Kongremiz ne görev verirse saygı duyar gereğini yaparız” dedi.


 


Kurultayda konuşan Rahşan Ecevit CHP’ye katılma konusunu kurultaydan sonra karar verileceğini kaydetti.


 


DİSK Genel Başkanı Süleyman Çelebi, Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Vural Savaş, sanatçılar Edip Akbayram, Yavuz Bingöl, Arif Sağ, Bağımsız Ankara Milletvekili Emrehan Halıcı, Bağımsız Tunceli Milletvekili Kamer Genç de CHP kurultayını izlemek için geldiler.


 


Kamer Genç kurultaya katılanlar tarafından alkışlanarak CHP’ye geçmesi istendi. cheap Proscar


 


Kurultay bu gün CHP Genel Başkanını seçimi ile tamamlanacak.

Yarın, Kurultayın en kritik seçimi yapılacak. 20 kişiden oluşan (MYK) Merkez Yönetim Kurulu, 80 kişiden oluşan (PM) Parti Meclisi ile 15 kişiden oluşan (YDK) Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belirlenecek.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.