Bodrum Gündem

Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan Kurultay Açıklaması…

Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan ile yaptığımız telefon görüşmesinde CHP Kurultayı sonucu ile ilgili olarak görüşlerini aldık.

Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan Kurultay Açıklaması…
22.05.2010
0
A+
A-


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem purchase Viagra

 

Bodrum Gündem: Sayın Başkan Kılıçdaroğlu Genel Başkan seçildi ve siz kurultayı izleyenlerden birisi olarak görüşlerinizi alabilirmiyiz?

 

Mustafa Saruhan Yalıkavak Belediye Başkanı :  Buy cheap Lasix Bu kurultay misoprostol online göstermiştir ki Türk


halkı sosyal adaletin, sosyal hareketin başlangıcına ilk adımını attı. Sabahın ilk saatlerinde başlayıp gün boyu Anadolu ruhunun canlandığı bir kurultay yaşadık. Kenarda köşede silinmiş tüm sol görüşlü kitlelerin canlandığı bir kurultay oldu. Bu canlanmanın istikrarlı bir şekilde genel seçimlere yansımasıyla Türkiye de değişim hareketinin başlamasını ümit ediyorum. Bundan sonraki süreçte bu sinerjiyi hisseden başta CHP örgütü ve halkımıza büyük görevler düşmektedir. Küçük-büyük yaşlı-genç zengin-fakir hiçbir ayırım gözetmeden her gün “bugün partim için ne yaptım”  ilkesinin yayılmasını sağlamamız gerekiyor. Ülkemizin, aydınlık çağdaş ve müreffeh ortamın sağlanması için elimizden gelen tüm çabayı göstermek için her birimize ayrı ayrı görevler düşmektedir. Bu bilinçle kurultayımızın ve Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ülkemize hayırlı olmasını dilerim.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.