Bodrum Gündem

Gayrimenkul Sektöründe İlkler..

Ekonomideki hareketlilik, hizmet ve üretim sektörlerindeki değişimler her sektör için farklı formüller yaratıyor.

Gayrimenkul Sektöründe İlkler..
25.05.2010
0
A+
A-

Dilek Cebeci/Bodrum Gündem


Bunlardan biri de emlak sektörü için Cumberland Properties’in yürüttüğü kurumsal işbirlikleri. Bodrum’da lüks konut projeleri üreten Cumberland Properties, klasik satış yöntemlerinin yanı sıra yüksek sayıda çalışanı olan kurumlar ile gerçekleştirdiği anlaşmalar sayesinde kiralama ve satın almada belirli oranlarda indirimler uyguluyor.

 


cheap methocarbamol Bugüne dek Acıbadem Sağlık Grubu, Memorial Sağlık Grubu, Fenerbahçe Kart Sahipleri, Ikea, AtlasJet Havayolları, Magic East ve Wedding Home gibi kurumlarla anlaşmaları olan Cumberland Properties, anlaşmalarını farklı sektörlerdeki kurumlarla da sürdürüyor. İndirimlerden yararlanabilmek için, ilgili kurum çalışanı olunduğunun ibrazı yeterli olmakta.


 


BİR YENİLİK DE AVANTAJ KART İLE


 

buy Retin-A online

Cumberland Properties ayrıca, ev satın alan ya da kiralayan müşterilerine özel olarak bir de AVANTAJ KART hazırladı. 01 Haziran 2010’dan itibaren geçerli olan kart ile, kart sahiplerinin Bodrum’da ihtiyaç duyabilecekleri birçok kurumdan indirimli yararlanabilecek, böylece tatilleri boyunca kendilerini daha özel hissedecekler.

Naltrexone no prescription
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.