Bodrum Gündem

CHP Bodrum İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk Kurultay Değerlendirmesi…

CHP İl.çe Başkanı ile yaptığımız telefon görüşmesinde kongredeki havanın ve heyecanı sesine yansımıştı. Başkan Öztürkün görüşlerini sorduk.

CHP Bodrum İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk Kurultay Değerlendirmesi…
26.05.2010
0
A+
A-

buy Premarin order Vermox online Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Bodrum Gündem: Sayın Başkanım sesinizden oradaki heyecanı anlayabiliyoruz. Bodrum′dan yaklaşık 100 kişilik bir heyetle kongreye katıldınız. Sayın Kılıçdaroğlu Genel Başkan oldu, görüşlerinizi alabilirmiyiz?


Albendazole without prescription  


Durmuş Ali Öztürk CHP Bodrum İlçe Başkanı : Tarihi bir kurultay yaşadık. CHP tarihinde böylesi coşkulu, böylesi heyecanlı ve en önemlisi inançlı bit kurultay yaşanmışmıdır bilmiyorum ama benim yaşamımda böyle bir kurultay yaşanmadı. Hem katılım, hem de içerik olarak muhteşem bir kurultaydı. 50 bin kişinin katıldığı kongrede sadece üyeler yoktu, halk vardı, işçi vardı, işadamı vardı, emekli vardı, emekçi vardı, memur vardı, köylü vardı, kadınlar vardı, gençler vardı ve en önemlisi ilk defa hedef vardı. İktidar hedefi. 50 bin kişi Atatürk spor salonunu adeta tapınağa çevirdi, salonun etrafın da kabenin etrafında döner gibi dönülüyordu. CHP liderini, halkımız başbakan adayını buldu. Gözün aydın Türkiye şimdi, geleceğe daha inançlı daha güvenli bakabilirisin çünkü Gandi Kemal yola çıktı ve yürümüyor koşuyor, örgütüyle beraber koşuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.