Bodrum Gündem

40 Yıl Sonra Bir Araya Geldiler..

Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez 40 Yıldır Görmediği okul arkadaşlarını Bitezde ağırladı.

40 Yıl Sonra Bir Araya Geldiler..
27.05.2010
0
A+
A-

Ayhan Ongun/Bodrum Gündem buy Premarin online generic Retin-A

buy Nexium

Kendisi de eğitimci olan Bitez Belediye Başkanı İbrahim ÇÖMEZ 1971 Yılı Bursa Eğitim Enstitüsü FKB Bölümü 3 G sınıfında birlikte mezun olduğu ve hepsi de öğretmen okulu çıkışlı ve köy kökenli arkadaşlarıyla 40 yıl sonra Bodrum-Bitez de bir araya geldi.


 


Hayli duygulu anların yaşandığı eski dostların buluşmasında eski günler anıldı. İki günü birlikte geçirilen öğretmen arkadaşlar, bu tür buluşmaların daha sık tekrarlanması dileklerini ısrarla belirttiler. Bir sonraki buluşma Ödemiş te yapılacak.


 


Bu anlamlı buluşmayla ilgili duygularını öğrenmek istediğimiz Başkan İbrahim ÇÖMEZ şunları söyledi: “ Yaşamım neredeyse eğitime hizmetle geçti. Şimdi de var olan bilgi ve deney birikimimi Belediye Başkanı olarak Bitez halkına hizmet vererek sürdürmeye çalışıyorum. Gerek Öğretmen Okulunda, gerekse Eğitim Enstitüsünde birlikte eğitim aldığımız arkadaşlarımızı yaşam koşulları nedeniyle çok uzun yıllar görebilme olanağımız olmadı. Böyle bir fırsat yaratarak bu çok değerli arkadaşlarımızla Bodrum da bir araya geldik.Hayatımın en güzel ve anlamlı olaylarından birini yaşadım. Yoğun bir iş temposunun arasında arkadaşlarımı, eski dostlarımı görmek bana müthiş mutluluk ve moral verdi. Hayatımızda bu tür dostluklar ve insani değerlere önem vermemiz gerekir diye düşünüyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.