Bodrum Gündem

Basketbol Turnuvası Başladı…

Bodrum Belediye Başkanlığı Kupası İlköğretim Okulları arası Basketbol Turnuvası 26-29 Mayıs Tarihleri arasında yapılacak. Turnuva Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya spor salonunda yapılan tören ile başladı.

Basketbol Turnuvası Başladı…
27.05.2010
0
A+
A-

Turgutreis İlköğretim Okulu’nun 45 kişilik Karadeniz Yöresi oyunları ile açılışı yapılan turnuvada açılış konuşması yapan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon “Spora ve sporcularımıza desteklerimizi hiçbir zaman esirgemeyeceğiz. Bodrum’un adını altın harflerle Türk Sporuna yazdırmak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Siz velilerimizin de çocuklarınıza vereceği destek çok önemlidir. Geleceğimiz olan gençlerimizin spordaki başarıları bizim her zaman gururumuz olmuştur” dedi.

Retin-A no prescription

 


Bodrum’dan 7 Mumcular’dan 1 okulun katılacağı turnuva da dün alınan sonuçlar şöyle;


order Baclofen online   buy Cytotec


Küçük Kızlarda Hüseyin Boyacı İlköğretim Okulu 15 – Umurça İlköğretim Okulu 30, Küçük Erkeklerde Marmara Koleji 47 – Hüseyin Boyacı İlköğretim Okulu 10, Bitez İlköğretim Okulu 71 – Mumcular Fuat Erten İlköğretim Okulu 5, Cumhuriyet İlköğretim Okulu 21 – Cemal Uslu İlköğretim Okulu 28.


 

4gün devam edecek turnuvaya ilgi oldukça yoğun geçiyor. Turnuva 29 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00’da yapılacak olan ödül töreni ile son bulacaktır.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.