Bodrum Gündem

Vali Fatih Şahin Göreve Başladı..

Muğla Valisi Fatih Şahin, Muğlada sivil toplum kuruluşları, mesai arkadaşları ve Muğla Halkı ile işbirliği içinde, Muğlayı bulunduğu yerden daha ileriye taşıyabilme çabasında içinde olacaklarını söyledi.

Vali Fatih Şahin Göreve Başladı..
01.06.2010
0
A+
A-

Karaman Valiliği’nden Muğla Valiliği’ne atanan Muğla’nın yeni Valisi Fatih Şahin, Muğla Valiliği önünde protokol üyeleri tarafından karşılandıktan ve Polis Merasim Mangasının selamladıktan sonra, Valilik makamına oturdu.


İlk önce basın mensuplarını kabul eden ve kısa bir açıklamada bulunan Muğla Valisi Fatih Şahin, ”Dünya markası Muğla’ya, Yunus Emre ve Mevlana diyarından selam ve sevgiler getirdim. Benden önceki Valimizin hizmetleri için teşekkür ediyorum. İlimizi, her alanda daha ileriye götürebilme çabasında içinde olacağım. Katılımcılığa büyük önem veriyorum. Demokrasinin bir gereği de katılımcılıktır. Topluma kamu hizmetlerinin götürülmesi sırasında, sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içinde olacağım. Kumu hizmetlerinin eşit, adaletli, etkin ve en verimli şekilde götürülmesine, şeffaflık ilkesiyle, hesap verebilecek bir yönetim anlayışı içinde olacağım. Tüm hizmetlerin odağında insan var. Halkın daha huzurlu ve daha mutlu olabilmesi için, refah seviyesinin yükseltilebilmesi için sürekli çaba içinde olacağım.”şeklinde konuştu.


İskenderun’da verdiğimiz şehit askerlerimiz için üzüntüsünü de dile getiren Muğla Valisi Fatih Şahin,”Aldığımız üzücü haber hepimizi kahretti. Kaybettiğimiz askerlerimize rahmet, ailelerine ve tüm milletimize de baş sağlığı diliyorum.” dedi.


Vali Fatih Şahin, basın mensuplarının bir sorusu üzerine de “Muğla’daki hali hazır durumu en iyi bir şekilde devam ettirmek, ilde değerlendirilmemiş bir ürün varsa, onları da tespit edip, en verimli hale getirilebilmesi için, yapılması gereken çalışmaları işbirliği için sergileyeceğiz “ifadesini kullandı. buy Asacol


Vali Şahin, daha sonra protokol üyeleri ve Vali Yardımcılarıyla makamında bir toplantı yaptı. Muğla’da daire müdürleriyle de saat 16.00 da toplanarak tanışmak istediğini kaydetti.


Vali Fatih Şahin İl Müdürleri İle Tanışma Toplantısı yaptı…


Vali Fatih Şahin göreve başladığı ilk gün, Muğla’daki daire müdürleriyle yaptığı toplantıda, müdürlerle tanışmanın yanı sıra, kamu hizmetlerinin yerine getirilmesi sırasındaki çalışma prensipleriyle, atılması gereken adımlar hakkında da özet bilgiler verdi.


·         Devletin güven ve itibarının sarsılmaması için, tüm arkadaşlarımızın azami titizliği göstermeleri,


·         Kamu hizmetlerinin etkin,   verimli ve hızlı bir şekilde sunulması.


·         Kurumlar arası işbirliğine azami önem verilmesi,


·         Sosyal devlet ilkelerine titizlik gösterilmelidir.


·         Disulfiram online İl müdürlerimiz, konularını iyi takip etmeli, kurumlar çok iyi denetlenmeli, çalışanlara moral ve güç aşılanmalı,


·         Kurumlarda fiziki şartlar gözden geçirilmeli, sivil savunma ve afetlere karşı önleyici tedbirler de alınmalı,


·         Yapılan tüm çalışmalar, kanunlara ve hukuka uygun olmalı,


·         Devlet-vatandaş arasındaki köprüler çok iyi kurulmalı, tüm görevliler, halkımızı kucaklamalı,


·         Çalışma hedefleri iyi belirlenmeli, her kurum 1 yıllık, 5 yıllık, 10 yıllık hedeflerini şimdiden belirleyip planlamalı,


·         Kamu kaynakları titizlikle kullanılmalı, israftan kaçınılmalıdır. Sildenafil


·         Kamuda saygınlık ve hesap verilebilirlilik ilkeleri ön planda tutulmalıdır.


·         Kamu hizmetlerinin yerine getirilmesinde vatandaş memnuniyetine önem verilmelidir.


·         Kamu görevlilerinin işlerini en iyi şekilde yapmaları için gerekli tedbirler alınmalıdır.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.