Bodrum Gündem

Bodrumdan İsraile Kınama..

BOSİADın çağrısıyla Bodrum Ticaret Odası Meclis Toplantı salonunda bir araya gelen Siyasi Parti, meslek odaları, Sivil Toplum Örgütleri ve Derneklerin temsilcileri İsraile karşı ortak deklarasyon kararı aldı.

Bodrumdan İsraile Kınama..
04.06.2010
0
A+
A-

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem 


Bodrum Ticaret Odasındaki toplantıya Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Yılmaz Algül, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Özten,  Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Asım Başaran, Demokrat Parti İlçe Başkanı Beyler Koca, Türkiye Değişim Hareketi Bodrum İlçe Başkanı Tarık Akil, BODTO, BOSİAD, BESİAD, BODER, Bodrum Deniz Ticaret Odası ve birçok sivil toplum örgütünün temsilcileri katıldı.


 


Toplantının ana gündem maddesi ise İsrail’in insani yardım taşıyan gemilere yaptığı saldırı ve bununla ilgili siyasi partilerin ve derneklerin nasıl bir tavır alacakları konusuydu. cheap esomeprazole


 


Toplantıyı yöneten Bodrum Sanayici ve İş Adamları Derneği(BOSİAD) Başkanı Ahmet Karataş toplantıya katılanlara tek tek söz hakkı vererek katılımcıların görüşlerini ve ne yapılması gerektiği konusunda fikirlerini aldı.


 


purchase Nexium

Toplantı sonunda Ahmet Karataş, Deniz Eyinç Muzaffer Dağgez ve Fatih Bozoğlu tarafından hazırlanacak olan bildirinin toplantıya katılanlara onaylatılarak son haline getirilmesine karar verildi. Ortak deklarasyon 05 Haziran Cumartesi günü saat 16.30’da Bodrum Belediye Meydanı’nda deklarasyona imza atan kurum ve kuruluşların temsilcilerinin katılımıyla kamuoyuna sunulacak.


 

Bu bildiri AB masası Başbakanlık, Savunma Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı diğer ilgili Bakanlıklara ve ilgili Büyükelçiliklere gönderilecek.    buy Retin-A
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.