Bodrum Gündem

Gümüşlük Öğrencilere Çevre ve Geri Dönüşüm Semineri..

05 Haziran Dünya Çevre Günü ve Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Gümüşlük Belediyesi koordinesinde Kemal Durmaz İlköğretim Okulu öğrencilerine yönelik Çevre ve Geri Dönüşüm konulu seminer verildi.

Gümüşlük Öğrencilere Çevre ve Geri Dönüşüm Semineri..
05.06.2010
0
A+
A-

Çevre Mühendisi Mustafa İNANÇ tarafından gerçekleştirilen seminerde öğrencilere çevrenin temiz tutulması, çevreye bilinçsizce atılan çöplerin geri kazanım yöntemleri hakkında bilgiler verildi. Seminerde “Kirletme Kirlenirsin” vurgusu ön plandaydı. Seminerde ünlü tiyatro oyuncusu Levent KIRCA’nın çevre temizliği ile ilgili parodisi öğrencilere izlettirildi.


 

purchase Accutane

buy isotretinoin Seminere katılan öğrencilere Gümüşlük Belediyesi’nin hazırlatmış olduğu çevre ile ilgili el broşürlerinden dağıtıldı.  Broşürlerde çevreye atılan atıkların doğada yok olmadan kalma süreleri, kaynağında ayırma, geri dönüşüm yöntemleri hakkında bilgiler yer almaktadır. order Cialis


 


Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet TİRE yaptığı açıklamada “Çevre bilincinin genç yaşta oluşması için öğrencilere bunun gibi bilgilendirme seminerleri yapmaya devam edeceğiz. Gençlerimiz bizlerin geleceğidir. Bu ülkenin geleceğini teminat altına almak için öğrencilerimize her türlü imkânı sağlamalıyız. Günümüzde en çok üzerinde durulan çevresel problemleri; hava kirliliği, su kirliliği, su kaynaklarının yönetimi, katı ve tehlikeli atıkların yönetimi, toprak kirliliği ve gürültü kirliliği olarak saymak mümkündür. Belediye olarak beldemize 10.000 kişi kapasiteli Arıtma Tesisi projemiz % 70 oranında tamamlanmış durumundadır. Arıtma tesisimiz bittiğinde arıtma sonucu elde edilen su bahçe sulamasında kullanılacaktır.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.