Bodrum Gündem

En Lüks ve En Pahalı Gulet CLEAR EYES Denize İndi..

CLEAR EYES inşaa maliyeti 8 milyon avro değerinde bir haftalık seyir ücreti ise 90 bin ile 110 bin avro arasında..

En Lüks ve En Pahalı Gulet CLEAR EYES Denize İndi..
06.06.2010
0
A+
A-

Zeki Özkeskin/Bodrum Gündem


Ege ve Akdeniz de inşa edilen en yüksek sertifika ve standartlara sahip olan son teknolojiyle donatılmış lüks yelkenli yat “CLEAR EYES” Bodrum Tavşanburnu′ndaki Pax Navi Tersanesi′nde düzenlenen törenle denize indirildi. Clear Eyes ilk seferine 17 Temmuzda İstanbul’dan yola çıkarak ilk müşterilerini Hırvatistana taşıyacak. Lüks yatın denize indirilmesi denizcilik camiasında büyük bir ilgi ile izlendi. Törene çok sayıda vatandaşın yanısıra Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Kaymakan Feridun Cemal Özdemir, Emniyet Müdür Yardımcısı Cüneyt Yörükoğlu katıldı.


 


Full çevreci teknenin, Sintine suyu bile arıtılıyor. Modern donanımı, okyanus aşırı seyir yapabilecek her türlü teknolojik alt yapısı ve yelken performansına sahip Clear Eyes, bu özelliklere sahip ilk Gulet. Full çevreci özelliklere sahip olan bu Gulet in sahip olduğu Amerikan ABS  sertifikaları gereği; Sildenafil online   kaynaklarından, boyasına kadar her türlü işlemi, donanımı çok sıkı bir şekilde  Amerika dan gelen uzmanlar tarafından denetlenmiş  olması .  Tekne Akdeniz ve Karaiplerde seyir edecek.


 


CLEAR EYES


ABS ve MCA yönetmeliklerine göre klaslanarak üretilen, özel ve charter kullanımına uygun çelik gövdeli lüks yelkenli yat her türlü güvenlik donanımı ve dayanıklılığıyla dikkat çekici özelliklere sahip. Tam boyu 43,13 metre, eni 9 metre olan yelkenlinin 13 knot süratte 3.600 deniz mili yapması planlanıyor. Geniş yaşam alanlarına sahip aynakıç yelkenlinin beş lüks misafir kabini ve 54 metrekare büyüklüğünde bir salonu bulunuyor. Toplamda 200 metrekarelik kullanım alanı,5 lüks kabini olan Clear Eyes , sekiz mürettebatı ile 12 kişilik misafir grubunu iki hafta boyunca hiçbir limana uğramadan ağırlayabilecek, okyanus aşabilecek kapasitede.


  Muscle Relaxant


PAX NAVİ YATÇILIK


buy Lamisil online 2007 yılında kurulan ve bir Türk-Alman ortaklığı olan Pax Navi Yatçılık, Bodrum Tavşanburnu′ndaki 3000 metrekarelik alanda iki adet 60 metre boyundaki yatı aynı anda inşa etmeye uygun bir tersane. Pax Navi nin ortakları Kristian Engel,  Erkan Özhan ve Erkin Yağcı. Kendi tasarım ve imalat büroları ile kapsamlı imalat atölyelerine sahip tersanede 1000 tona kadar motoryat, yelkenli inşası ve refit


yapılabiliyor. Bunun için her türlü teknik donanım ve sertifikalı personel kadrosuyla Pax Navi Tersanesi ilk teknesi Clear Eyes′ı görücüye çıkardı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.