Bodrum Gündem

MESLEKTAŞLARIMIZA YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ…

Halkın Haberalma hakkını gasp eden saldırganları ve saldırıya göz yuman marina yöneticilerini kınıyoruz…

MESLEKTAŞLARIMIZA YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ…
06.06.2010
0
A+
A-

Milta Marina içerisinde yaşanan bir olayı kamuya açık bir yerden görüntülemek isteyen gazeteciler marinanın özel güvenlikçileri tarafından fiili ve sözlü olarak saldırıya uğradı.
order Ventolin
Marina içerisinde çıplak vaziyette direğin üzerine çıkan bir kişinin olduğu ihbarını alan AA Muhabiri Gökmen Yüce ile Kent Tv ve AA Muhabiri Ali Ballı bölgeye gitti. Marinanın içine girmek isteyen Yüce ve Ballı güvenlik görevlilerin uyarısı üzerine marinanın girişinden uzaklaştı.

Daha sonra kamuya açık bir alan olan Osmanlı Tersanesine giren ve marinanın içerisindeki olayı görüntülemek isteyen gazeteciler marinanın özel güvenlikçileri tarafından fiili ve sözlü olarak saldırıya uğradı. Özel güvenlikçiler tarafından tartaklanan iki gazetecinin fotoğraf makinesi ve kameraları da yere düştü. Son derece eğitimsiz oldukları gözlenen özel güvenlikçilerin bu çirkin saldırısı kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi.

Gazetecilere sözlü olarak ta saldırıda bulunan özel güvenlikçiler, “Bir daha buraya giremeyeceksiniz” şeklinde tehditler savurdular. Bu arada marina yetkililerinin olaydan haberi olmasına rağmen bu çirkin saldırı karşısında duyarsız kaldıkları görüldü.

Bodrum Kalesi ve Müze Müdürlüğü, Osmanlı Tersanesinin kamuya açık bir alan olduğu ve orada özel güvenlikçilerin gazetecilere müdahalede bulunmasının yasalara aykırı olduğunu söylediler.
buy Premarin online
Öte yandan özel güvenlikçilerin bu saldırısı bazı sivil toplum örgütleri tarafından protesto edildi. Bodrum Belediyesi meclis salonunda çevre günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen bir toplantıda bu çirkin saldırı şiddetle kınandı.

Order Clonidine Online
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.