Bodrum Gündem

Kempinski de Moda Rüzgarı…

Türkiyenin en iyi 9 modacısı bu yaz Kempinski Hotel Barbaros Bayde buluşuyor…

Kempinski de Moda Rüzgarı…
08.06.2010
0
A+
A-

Son zamanlarda ismi, dünyanın en iyi otelleri arasında sık sık anılmaya başlayan Kempinski Hotel Barbaros Bay, Türkiye’nin 9 ünlü modacısını, benzersiz bir proje için biraraya getiriyor.  


Bahar Korçan, Arzu Kaprol, Özlem Süer, Cengiz Abazoğlu, Mehtap Elaidi, Gamze Saraçoğlu, İdil Tarzi, Hatice Gökçe ve Bihter Aida Pekin’in “Fashion is Art / Moda Sanattır” konseptini kendi yorumlarıyla aktaracakları eserler tüm yaz boyunca Kempinski Hotel Barbaros Bay’de sergilenecek. Projede yer alan tüm modacıların ve özel davetlilerin katılımıyla  12 Haziran gecesi  açılışı yapılacak olan sergi, 12 Eylül tarihine kadar görülebilecek.


Misafir deneyimine ve tatil anlayışına ince detaylarla yenilikler getirmeyi ilke edinen Kempinski Hotel Barbaros Bay, sanata da farklı bir yorum getirecek.   


İstanbul Modern Sanatlar Galerisi′nin organizasyonunu üstlendiği ve HSBC Özel Bankacılık′ın destekleriyle hayata geçirilen projede, eserlerin satışından elde edilen gelirin bir kısmı, modacılar tarafından Moda Tasarımcıları Derneği′ne bağışlanacağı öğrenildi.


 


 


Kempinski Hotel Barbaros Bay′in sahip olduğu ödüller; buy Xenical online purchase Furosemide


Condé Nast Traveller: “Avrupa, Yakın Doğu ve Rus Federasyonunun en arzu edilen otel spa′sı” ve “Dünyanın en iyi 25 otel ve spası” – 2010


 


World Luxury Hotel Awards: “Dünyanın en iyi lüks sahil oteli – 2009”


Buy Strattera  


Senses Magazine: “Dünyanın en iyi sahil oteli – 2009”


 


Condé Nast Traveller : “Avrupa′nın en iyi otel spası – 2008”


 


Condé Nast Traveller: “Dünyanın en seksi plajı – 2007”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.