Bodrum Gündem

BODTO Turizm Pazarlaması Semineri…

Bodrum Ticaret Odasının üyelerine yönelik düzenlediği seminerlere bir yenisi ekleniyor; Turizm Pazarlaması. Dünya turizmindeki gelişmelere paralel olarak Türk turizminde de bazı değişiklikler yaşanmaktadır.

BODTO Turizm Pazarlaması Semineri…
10.06.2010
0
A+
A-

 Türk turizminde istenilen rakamsal değerlere ulaşılamamasının değişik nedenleri olmakla birlikte en önemli nedenin pazarlama konusunda yaşandığı da bir gerçektir.


 


Bodrum Ticaret Odası turizm sezonunun başlamasıyla birlikte üyelerine turizmin doğru pazarlanması, gelen turistin tekrar ülkemize gelmesi ve kendilerini tercih etmesi için yapılması gerekenler konusunda bir seminer düzenliyor. Semineri Bodrum doğumlu olan ve şu anda Amerika’nın İndiana eyaletinde Valparaiso Üniversitesinde pazarlama profesörü olarak çalışan Prof. Dr. Musa Pınar verecek.


 


Seminerde; Modern Pazarlama ve Pazarlama Kavramı, Pazarlamanın Temel Üç Fonksiyonu, Müşteri Memnuniyeti ve Müşteri Şikayeti, Pazarlamada Personelin Önemi, Marka ve Markanın Önemi, Bordum Turizmini Geliştirme Stratejileri (Turistlerin Tatil Kararları, Pazar Segmentleri ve Hedef Pazarlar, Gelen Turistlerin Memnuniyeti ve Tekrar Gelmeleri, Marka Bodrum, Veritabanı oluşturmak) konuları hakkında interaktif çalışma yapılacak.



Proscar without prescription

 

Purchase Retin-A without prescription
 

Tarih    : 10.06.2010

Yer       : BODTO Konferans Salonu


Saat     : 16:00-18:00


Generic Topamax

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.