Bodrum Gündem

Dava Bir Ay Sonra Başlayabilir…

Turgutreis belediyesinde eski belediye başkanı Ali Server Yazgan ile birlikte gözaltına alınan ve tutuklananlar, menfaat birlikteliği oluşturarak örgütlü suç işlemekle suçlanıyorlar.

Dava Bir Ay Sonra Başlayabilir…
10.06.2010
0
A+
A-


Zeki Özkeskin/Bodrum Gündem


Belediye de iş yaptırmak isteyenlerin bu kişilerle ilişki kurarak işlerini çözebildikleri bu yolla haksız menfaat sağladıkları ve kamu kurumunu zarara uğrattıkları idda edilen söylentiler arasında bulunuyor.


 

Yapılan ihalelerin kamuoyuna duyurulmadan yapıldığı, ihale dosyasında ismi ve imzası olanların dışında kimsenin ihaleleri duymadığı belirtiliyor. Bu yolla kamu kurumunu zarara uğrattıkları iddialar arasında yer alıyor.

 

Cheap Sildenafil

purchase orlistat 2004-2010 yılları arasında işlendiği öne sürülen suçlar ile ortaya çıkan gelirin, bilirkişilerin yaptıkları inceleme sonucu oluşturulan raporlara göre yaklaşık 60 ila 90 milyon liralık gelir sağlandığı iddia ediliyor.


 

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı bu aşamadan sonra hazırlayacakları fezlekeyi  Muğla Başsavcılığına gönderecek. Daha sonra Muğla Başsavcısının fezleke zerinde yapacağı incelemenin ardından hazırlayacağı iddianame ile Muğla Ağır Ceza Mahkemesinde dava açılacak. Bu sürecin en az bir ayı bulması tahmin ediliyor. cheap Colchicine

Bodrum Adliyesinde soruşturma ve mahkeme devam ederken sanık yakınları adliye çevresinde merakla gelişmeleri izledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.