Bodrum Gündem

STS Bodrumda…

STS BODRUMA MUHTEŞEM KARŞILAMA BAŞKAN KOCADON BAŞARILI EKİBİ ÖDÜLLENDİRDİ.

STS Bodrumda…
11.06.2010
0
A+
A-

Zeki Özkeskin/Bodrum Gündem order Indocin
Uluslararası  “ Tall Ships” adlı, “boylu soylu tekneler” yarışında Türkiye’yi başarıyla temsil eden ve kendi gurubunda birinci olan “STS BODRUM” Okul gemisi ekibi Bodrum limanında törenle karşılandı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon “STS BODRUM” okul gemisinin ekibine bir karşılama kokteyli verdi. Kocadon kokteylde yaptığı  konuşmasında  gururlu ve mutlu olduğunu belirterek” güzel Bodrum okul gemimiz  yıllardan sonra ulaşmak istediğimiz noktaya gelmiştir, bundan sonrada devam edecektir.   Benim en büyük hayalim bu geminin mavi sularda yüzmesi ve Türk bayrağını dalgalandırmasıydı. Bu hayal okul gemisi sayesinde gerçek oldu. Biz bu geminin bütün sorumluluklarını Bodrum Belediyesi olarak üzerimize aldık. Gemimiz bundan sonra Akdeniz′in ve Ege′nin mavi sularında boy gösterecek “ dedi. Başkan Kocadon daha sonra “STS BODRUM” okul gemisinin başarısında emeği geçen  Yücel Köyağasıoğlu , Kaptan Haslet Sever, Sarıoğlu Denizcilik Tahir Sarıoğlu, Kaptan Yusuf Mardin′e birer plaket verdi ve ekiple fotoğraf çektirdi.
“STS BODRUM” Okul Gemisi yaklaşık bir ay süren yarışlarda  Yunanistan, Türkiye ve Bulgaristan sularında   Uluslararası Okul Gemileri ile yarışmıştı. Bu yarışa ; Yunanistan, Bulgaristan,Türkiye,Umman, Endonezya, Almanya, Rusya,Polonya,Ukrayna,Hollanda,Fransa ve İngiltere den gelen 16 gemi katıldı. Yarış sırasında Yunanistan′ın Volos, Lavron , Bulgaristan Varna  ve  İstanbul güzergahında yelkenle yarıştılar.   purchase Accutane sildenafil
Türkiyenin tek Okul gemisi “STS BODRUM”u karşılama törenine , Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Belediye meclis üyeleri, DP ilçe başkanı Beyler Koca, mimarlar odası temsilcisi Mahmut Yıldırım, Deniz Ticaret Odası yönetim Kurulu üyesi Şükrü Tezcan , Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, eski Muğla ve Diyarbakır  valisi  Cemil Serhatlı, Denizciler Derneği Yöneticileri  ve çok sayıda Bodrum′lu denizci katıldı.  
 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.