Bodrum Gündem

Apex Tour, Yunan adalarına vizesiz gemi turu yapacak

Apex Tour, İzmir çıkışlı gemi turlarına, 24 Haziranda başlayacak. Şirket, ilk etapta İzmir ile Yunan adaları arasında vizesiz gemi turları yapacak.

Apex Tour, Yunan adalarına vizesiz gemi turu yapacak
15.06.2010
0
A+
A-

İzmir çıkışlı gemi turları nedeniyle APEX Tour Ege Bölge Müdürü Figen Beloğlu, 2004’ten bu yana kruvaziyer turizminin geliştirilmesi için yoğun çaba gösteren İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş’ı dün ziyaret etti. Premarin Fast shipping
Ziyarette gemi turlar hakkında bilgi veren Beloğlu, son yıllarda kruvaziyer turizminin yükselen trendiyle doğru orantılı olarak Kuşadası çıkışlı rezervasyonlarının erken dolması nedeniyle, gemi turlarına İzmir′i de eklemeye karar verdiklerini söyledi. İzmir çıkışlı gemi turları için Ocean Majesty Kruvaziyer gemisini kiraladıklarını anlatan Beloğlu, ilk turun Yunan adalarına olacağını kaydetti. Beloğlu, “24 Haziran’da gemi turlarına başlıyoruz. 3, 4 ve 5 gece olmak üzere değişik programlar sunuyoruz. Programlarımızın vizesiz olması çok önemli” dedi.
  buy methocarbamol
Çipli pasaport sıkıntı yarattı
Bu ay başlatılan çipli pasaport uygulamasının sezona denk geldiğini hatırlatan Beloğlu, “Çipli pasaporta geçiş nedeniyle sezon başında ciddi sıkıntılar yaşanıyor” dedi. purchasing Plavix online
İZTO Başkanı Ekrem Demirtaş ise, İzmir′i kruvaziyer limanı ve kenti yapmayı hedeflediklerinde sadece gemilerin uğradığı bir liman olmayı düşünmediklerini anlatarak, “Son bölüm kısa süre içinde İzmir′den başlayan ve biten turların planlanması ve limanın homeport olarak kullanılmasıydı. Bu özelliğiyle İzmir′i Akdeniz’de ilk 5 liman arasına sokmaktı” dedi. Bunları gerçekleştirmek için altyapı ihtiyacını vurgulayan Demirtaş, “APEX Tur’un yaptığı İzmir’de bir ilk olacak. Zaman zaman İzmir’den başlayan tur teşebbüsü olduysa da APEX′in bunu gerçekleştirmesi çok önemli. Bir limanın homeport olabilmesi için bazı özelliklere sahip olması gerekiyor. Giriş çıkışların rahat yapılabileceği bir yolcu salonu maalesef yok. Sonuçta bizim mutlaka homeport özelliklerine sahip bir kruvaziyer limanı yapmamız gerekiyor” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.