Bodrum Gündem

Yakışan Konser İptali..

Konacık Belediyesi tarafından 2.Uluslararası Pedasa Tarih, Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen Kibariye Halk Konserinin iptal edilmesinden dolayı Konacık Belediyesi Meclis Salonunda basın toplantısı düzenlendi.

Yakışan Konser İptali..
21.06.2010
0
A+
A-

Konacık Belediyesi tarafından 2.Uluslararası Pedasa Tarih, Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen Kibariye Halk Konseri, Hakkâri’nin Şemdinli İlçesi’ne bağlı Tekeli, Günyazı ve Ortaklar köyleri arasındaki Gediktepe Mevkii’nde bulunan askeri birliğe teröristler tarafından yapılan hain bir saldırı sonucu 11 askerimizin şehit düşmesi, 14 askerimizin de yaralanması sonucu iptal edilmiştir.


Konacık Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen basın toplantısına Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Belediye Meclis Üyeleri ve ünlü ses sanatçısı Kibariye katıldı.


Ateş düştüğü yeri yakar diyerek söze başlayan ünlü ses sanatçısı Kibariye şunları söyledi. order Fluconazole


Valtrex no prescription

“ Konacık Beldesi’nde düzenleyecek olduğumuz konserimizi ikinci defa iptal ettik. Şuanda konserin hiçbir önemi yok. Önemli olan Türk gençlerinin şehit düşmesi. Şuan için çok üzgünüm ve söyleyecek bir şey bulamıyorum. Şehit olan askerlerimizin hepsi nur içinde yatsınlar. Ailelerine ise Allah sabır ve güç versin.


 


buy Vermox

Terörü lanetleyerek söze başlayan Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun şunları söyledi.


 “ 2. Uluslararası Pedasa Tarih, Kültür ve Sanat Festivali kapsamında 1 Mayıs Tarihinde düzenlemiş olduğumuz Kibariye konserini Tunceli İlimizin Nazimiye İlçesindeki hain saldırı sonucu şehit düşen 5 askerimizin şahadet haberi ile ertelemiştik. Daha sonra ertelenen konseri 19 Haziran tarihinde yapma kararını Kibariye Hanım ile birlikte aldık ve bütün organizasyonlarımızı buna göre yapmıştık. Maalesef bugün de Hakkâri İlimizin Şemdinli İlçesinde bir karakola hain bir terör saldırısı oldu. Bunun neticesinde de ilk etapta 8, ilerleyen saatlerde de 11 şehidimizin olduğu haberini öğrendik. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Acımız büyük. Allah bu milletin birlik ve beraberliğini bozdurmasın.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.