Bodrum Gündem

Marmara Kolleji Yine Ödül Aldı…

Bodrum Marmara Koleji, 2009 &8211; 2010 Eğitim &8211; Öğretim Yılını Fizik Kulübü başarılarına bir yenisini daha ekleyerek tamamladı.

Marmara Kolleji Yine Ödül Aldı…
22.06.2010
0
A+
A-

İki yıldır Türkiye’de düzenlenen neredeyse tüm bilim yarışmalarında ürettikleri projelerle ilk sıralarda yer alan ve bu yolla Bodrum’un gururu olan Bodrum Marmara Koleji Fizik kulübü öğrencileri, TÜBİTAK (Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu) ve EİE (Elektrik İşleri Etüt İdaresi Genel Müdürlüğü’nün ortaklaşa organize ettiği Ortaöğretim Öğrencileri Arası Enerji Verimliliği Proje Yarışması’nda TÜRKİYE DÖRDÜNCÜSÜ oldu.


 


30 Nisan – 4 Mayıs 2010 tarihlerinde Ankara’da düzenlenen TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye Finalleri’nde, Fizik Öğretmenleri Dilek Hasırcı Kökçü yönetimindeki Paxil online TÜBİTAK TÜRKİYE BİRİNCİSİ buy cheap Tadalafil olan Fizik Kulübü, bu kez 27 Mayıs’da yine Ankara’da yapılan bu yarışmada, başvuran toplam 84 proje içinde önce finale kalan 9 projeden biri oldu, ardından da Dördüncülüğü kazandı.


 


Danışman öğretmenleri yönetimindeki “Akıncık”adlı proje ile bu başarıya imza atan öğrenciler Efe Musa Işılak ve Alara Toprak’tı. Sadece akıntıyı kullanarak, nehirlerin, ulaşımının mümkün olmadığı yerlerine ulaşmayı konu alan proje, tamamen çevre dostu, çevreye hiçbir zarar vermeyen bir yöntem kullanılarak üretilmişti.


 


Bodrum Marmara Koleji, 2009 – 2010 Eğitim – Öğretim Yılı’nı bu başarının mimarları için düzenlenen bir plaket töreni ile tamamladı. Proje sahibi Fizik Kulübü Öğrenci Başkanı Musa Efe Işılak, ürettikleri proje ile ilgili olarak “Nehir ulaşımında yeni bir bakış açısı getirebilecek, eşi benzeri olmayan bir proje ürettik” dedi. Erectile Dysfunction

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.